Rīgas pašvaldības policija no kāda dzīvokļa Pārdaugavā atsavina 58 suņus; Suņi dzīvo savos mēslos, žurkas skraida…

26.jūnijā policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli, kurš atrodas Pārdaugavā. Aizbraucot uz to, policijas darbiniekiem dzīvokļa īpašniece durvis nav vērusi vaļā. 

Aprunājoties ar kaimiņiem, tika noskaidrots, ka dzīvokļa saimniece neesot manīta vairākas dienas, savukārt kāpņu telpā bija jūtama spēcīga smaka.

Ņemot vērā šos apstākļus, uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests darbinieki, lai tie ar kāpnēm ielūkotos pa balkona logiem.

Taču, kad ugunsdzēsēji ieradās un pārbaudīja balkonu, izrādījās, ka dzīvokļa saimniecei viss esot kārtībā, tāpat no balkona logiem bija redzams, ka dzīvoklī atrodas ļoti daudz suņu antisanitāros apstākļos, ziņo Rīgas pašvaldības policija savā ”Facebook” kontā.

Uzreiz pēc tam dzīvokļa saimniece piekrita kārtības sargiem atvērt durvis un policisti varēja ieiet dzīvoklī, lai novērtētu dzīvnieku turēšanas apstākļus.

Pati saimniece precīzu suņu skaitu nosaukt nevarēja, taču apgalvoja, ka visi suņi esot čipēti. Dzīvnieku īpašniece skaidroja, ka viņa suņus audzējot un lielais skaits skaidrojams ar to, ka neesot paspējusi visus pārdot.

Diemžēl tālākie kadri šokēja, gan policijas darbiniekus, gan visus kuri redzēja šos kadrus. Mēs esam ļoti izbrīnīti par dzīvokļa īpašnieces rīcību. Kā var turēt dzīvoklītī 58 suņus?!!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru