Rītdien, 19.augustā, iestājas jauns mēness. Kādas pārmaiņas tas nesīs katrai zodiaka zīmei

Pirms kārtējā jaunā mēness, kas sākas rītdien, 19. augustā, mēs esam cerību pilni. Daudzi sapņo, ka līdz ar jauna mēness iestāšanos dzīve kļūs labāka, vieglāka, interesantāka. Jauns mēness dos spēku tikt galā ar problēmām, kas sarežģī dzīvi patlaban.

Patlaban situācija debesjumā nav tā labākā. Jupitera, Saturna un Plutona retrogrādais raksturs Mežāža zīmē nes spēcīgu enerģijas plūsmu, kas veido mūsu dzīvi. Turklāt pirms vairākām dienām Urāns iegāja retrogrādā fāzē – tas nozīmē, ka mums gribēsies atbrīvoties no jebkādiem ierobežojumiem unsajust brīvības garu.

Ir vēl viens apstāklis, kas iespaidos daudzu cilvēku dzīvi – par hidras sirdi dēvētās milzu zvaigznes Alfarda (Hidras zvaigznājs), spēcīgā ietekme. Šis debesu spīdeklis pamudina cilvēkus uz ļaunumu, krāpšanu un pakļaušanos kārdinājumiem.

Bet viss nebūt nav tik slikti. Katrai zodiaka zīmei jaunais mēness patiešām atnesīs daudz labu pārmaiņu un iespēju. Vienkārši ir jāatceras, kādas ir jaunā mēness īpatnības augustā, un jāņem tās vērā, pieņemot lēmumus šomēnes.

Tātad –ko jauns mēness nesīs katrai zodiaka zīmei:

Auns

Aunu pārņems vēlme atbrīvoties no vecā un pierastā un izbaudīt kaut ko jaunu. Rīkojies apdomīgi – aprobežojies ar sava drēbju skapja revīziju – atdod citiem drēbes, kuras nevalkā, un atbrīvojies no iesīkstējušiem sliktajiem ieradumiem.

Vērsis

Vērsis ir konservatīvs, tāpēc pret pārmaiņām attiecas piesardzīgi. Bet jauns mēness šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nesīs ne tikai pārmaiņas, bet gan milzīgu enerģijas lādiņu, kas Vērsim ļaus pārskatīt pašus lolotākos mērķus.

Dvīņi

Dvīņi gandrīz vienmēr ir enerģijas pilni, tāpēc dažiem papildu enerģijas pieplūdums var būt pārmērīgs. Esi piesardzīgs, pieņemot svarīgus lēmumus, jo kūsājošā enerģija ne vienmēr ļauj adekvāti novērtēt situāciju.

Vēzis

Vēžiem jaunā mēness enerģija nesīs pozitīvas pārmaiņas. Radošajiem Vēžiem jāmeklē veids, kā izpausties – tā var būt jauna aizraušanās vai līdzšinējā hobija pārtapšanajaunā kvalitātē.

Lauva

Lauvas ir laimīgas tikai bezgalīgas pielūgsmes apstākļos. Jauns mēness dos iespēju šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem sajust sevi Visuma centrā – jauni paziņas, negaidītas tikšanās, daudzsološi randiņi.

Jaunava

Jauns mēness Jaunavas zīmē dzimušajiem sniegs iespēju vēl vairākattīstīt savas stiprās puses. Ir pienācis laiks izvērtēt piedāvātos projektus un izlemt, kuru īstenošanai veltīt savas zināšanas un spēkus, un no kuriem labāk atteikties. Laiks rīkoties.

Svari

Jauns mēness Svariem dāvās jaudīgu enerģiju. Ir pienācis laiks aizmirst par grūtībām lēmumu pieņemšanā. Izlēmība, sarunas ar īstajiem cilvēkiem – un tavas problēmas atrisināsies. Bet pēc tam ķeries klāt ilgtermiņa plānošanai.

Skorpions

Spītīgajam Skorpionam pienācis laiks padomāt par to, ko viņš dara nepareizi un kas sevī būtu jāmaina. Jauns mēness nodrošinās pietiekami daudz enerģijas, lai šīs zodiaka zīmes pārstāvji koriģētu savu uzvedību un piedotu pāridarītājiem, citādi dzīvē iestāsies strupceļš.

Strēlnieks

Pozitīvā un dzīvespriecīgā Strēlnieka dzīvē ir pienācis laiks pārmaiņām. Izmēģini kaut ko jaunu, nav svarīgi kādā jomā. Jaunā mēness enerģija palīdzēs ātri gūt panākumus un iemantot veiksmi.

Mežāzis

Racionālajiem Mežāžiem nepatīk veikt nevajadzīgas darbības, viņi atbalsta konkrētību un skaidri izvirzītus uzdevumus. Jauns mēness palīdzēs atbrīvoties no balasta, kas vilka uz leju. Noskaidro, kas tev traucē dzīvot.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir svarīgi būt īpašiem, oriģināliem. Jauns mēness dos viņiem enerģiju pārmaiņu īstenošanai. Nepietiek ar to, ka šajā zodiaka zīmē dzimušieatteiksies no vecajiem ieradumiem – ir jāpiestrādā pie tā, lai izveidotu jaunus un noderīgus paradumus.

Lasi vēl: Kāpēc sapņi ar mirušajiem var būt bīstami. Aizgājēju veidolā mums var parādīties dēmoni un novest no pareizā ceļa

Zivis

Jaunā mēness enerģija apveltīs Zivis ar izlēmību un pastiprinās jau tā lieliski attīstīto intuīciju. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir skaidri jānodefinē, kas kavē viņu virzību uz priekšu un uz augšu, un tad jaunais mēness palīdzēs sagraut jebkādus šķēršļus.

Avots:

mk.kn.md

COMMENTS

Pievienot komentāru