Šādi pielietojot vīģu lapas, var ātri novērst diabēta simptomus, triglicerīdus, aptaukošanos un vēl 8 saslimšanas

Ievērojami rezultāti jau pēc 1 lietošanas nedēļas!

Diabēta esamība krietni sarežģī cilvēka dzīvi, jāievēro gan stingra diēta, gan strikta ārstēšana, un vairumā gadījumu šie noteikumi ir patiesi stingri, neatkarīgi no tā vai jums ir 1. vai 2. tipa diabēts – tas pats notiek gadījumā, ja jums ir paaugstināts triglicerīdu līmenis.

Katrai slimībai pastāv savas farmakoloģiskās zāles, taču šiem līdzekļiem ir tendence kaitēt kādiem citiem iekšējiem orgāniem, un mēs saskaramies ar vēl nopietnākām problēmām, nekā tās mums ir bijušas.

Tieši šī iemesla dēļ mēs piedāvājam jums iepazīties ar kāda auga ārstnieciskām īpašībām, turklāt tas spēj sniegt mums daudz vērtīgu uzturvielu. Mēs runājam par vīģes koku un tā lapām, kurām piemīt izteikti spēcīga ārstnieciska iedarbība.

Izrādās, gan augļiem, gan lapām piemīt noteiktās īpašības, kas samazina diabēta simptomus un novērš paaugstinātu triglicerīdu līmeni, sniedzot iespēju samazināt insulīna un citu zāļu devas.

Vīģu lapu ārstnieciskās īpašības

Tām ir zems kaloriju saturs, tie satur lielu šķiedrvielu daudzumu, kalciju, dzelzi, kāliju, olbaltumvielas, C vitamīnu, polifenolus, antioksidantus, pretiekaisuma un pretvīrusu vielas.

Visas šīs vielas noder sekojošu slimību ārstēšanai:

Mazasinība un paaugstināts asinsspiediens

Makulārā deģenerācija un vecuma izraisītā redzes pasliktināšanās

Aizcietējumi un citi zarnu trakta traucējumi un slimības

Aptaukošanās

Problēmas ar holesterīnu un diabētu

Paaugstināts triglicerīdu līmenis

Sirds un asinsvadu slimības

Ņemot vērā to, ka, neuzsākot laicīgu slimības ārstēšanu, tā kļūst grūtāk izārstējama, ir ārkārtīgi svarīgi rīkoties pēc iespējas ātrāk un jebkuru slimību apkarot tās sākumstadijā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru