Saimnieks uzstādīja slēpto kameru, lai redzētu ko suns vienatnē dara un bija ļoti samulsis par redzēto

Šis apbrīnojamais stāsts notika ar precētu pāri, kurš nolēma paņemt suni no patversmes. Saimnieks uzstādīja kameru, lai redzētu, ko viņu suns dara naktī. Un lūk, kas notika tālāk.

Stāsts notika ar parastu ģimeni, kura nolēma paņemt suni no dzīvnieku patversmes. Pāris bija pārliecināts, ka viņam ir vajadzīgi laipni saimnieki. Galu galā bezpajumtnieki suņi arī sapņoja, ka kāds par viņiem parūpēsies.

Lasi vēl: Igauņu ekstrasense Merilina Kerro nosaukusi 4 lietas, kuras nekad nevar darīt saviem vecākiem, jo tas var atnest nelaimi, gan mums, gan viņiem!

Patversmē pāris izvēlējās vienkāršu jauktenīti. Viņi neko nezināja par viņa likteni un par to, kur viņš dzīvoja agrāk. Suns tika nogādāts jaunās mājās, pabarots un viņam tika iekārtota jauna gultiņa.

Kad iestājās nakts, pāris devās gulēt. Tajā brīdī viņu jaunais mīlulis apsēdās pretī gultai un raudzījās tieši viņos. Sākumā vīrs un sieva tam nepievērsa uzmanību. 

Bet tas notika katru vakaru, un tad vīrietis tomēr nolēma saprast, ar ko tas ir saistīts un ko suns dara naktī. Viņš uzstādīja kameru, kas ierakstīja visu, kas notika guļamistabā.

Redzētais nākamajā dienā viņus pārsteidza. Izrādījās, ka suns tikai sēdēja visu nakti un skatījās uz viņiem. Vēlāk ģimene noskaidroja, kāds bija šīs neparastās mājdzīvnieka uzvedības iemesls.

Izrādījās, ka bijušie saimnieki suni ielika kastē, kamēr viņš gulēja, un pēc tam aizveda uz patversmi. Dzīvnieks labi atcerējās šo nodevību un baidījās, ka viss atkārtosies. Bet šoreiz neviens negrasījās suni atdot, jo viņš atrada īstas mājas un savus mīlošos saimniekus.

Dažreiz cilvēki dara briesmīgas lietas un nodod tos, kuri viņiem uzticas. Ko jūs domājat par šo stāstu?

COMMENTS

Pievienot komentāru