Nosaukti vīriešu un sieviešu vārdi, kuri galīgi nav saderīgi un attiecības būs kā uz naža asmens

Cilvēka vārds bieži atstāj iespaidu uz viņa raksturu un likteni. Un tieši šis ļauj izveidot sarakstu ar dažu sieviešu vārdu nesaderību ar vīriešu vārdiem.

Anastasija

Attiecības ar Viktoru, Aigaru un Vitāliju padarīs šī vārda īpašnieces nomāktas. Šajā gadījumā romantika drīz pārvērtīsies konfliktos un saspringtā gaisotnē. Lielākas izredzes izveidot veiksmīgas attiecības ir ar Aigaru.

Anna

Annām nevajadzētu doties uz dzimtsarakstu nodaļu kopā ar Aleksandru, Juri vai Sergeju. Tajā pašā laikā attiecības ar viņiem nav aizliegtas, ja spējat atrast kompromisus un kopīgu valodu. Annas ātri mēdz sadusmoties, tomēr Juris viņu spēj turēt grožos.

Veronika

Ja liktenis nolemj, ka šī vārda īpašnieces satiekas ar Juris, Borisu vai Niku, tad līdz mīlestībai kopā būs tāls un grūts ceļš ejams. Partneriem izdosies panākt savstarpēju sapratni, taču dialogs turpināsies līdz konfliktam.

Lasi vēl: Vecāki savu pazudušo meitu meklēja 12 gadus, bet māte nebija gatava tam, kas sekoja tālāk. Tas ir neaizmirstami

Jūlija

Šīm sievietēm nevajadzētu satikties ar Dmitriju vai Arni viņu pārmērīgās enerģijas dēļ. Attiecību sākumā ar viņiem var šķist, ka tās ir interesantas un romantiskas, taču tad sievietei vienkārši būs apnicis visur sekot līdzi savai otrajai pusītei, jo viņas viedoklis netiks uzklausīts.

Antra

Sievietēm ar šo vārdu ieteicams turēt ausis un acis vaļā esot kopā ar Viktoru, Konstantīnu un Ernestu. Tiek uzskatīts, ka mīlestības vietā dāmām būs nepārtraukti jāizpēta partnera telefons un jāuztraucas par viņa mīlestību un, protams, arī uzticību.

Aiga

Jums būs grūti būt kopā ar Arturu, Jāni vai Egīlu. Mīlestība var pārvērsties par īstu karu. Šo vārdu īpašnieki visticamāk, laiku pa laikam spēs to kompensēt ar romantiskiem jūtu uzplūdiem, taču kopumā tas būs nogurdinoši un garlaicīgi.

Sandra

Vīrieši vārdā Edvards, Rihards un Toms spēs jūs iekvēlināt, taču nopietnas attiecības diez vai izdosies, jo viņi priekš jūsu temperamenta ir pārāk lēni un garlaicīgi. Tomēr, ja viņš spēj jums pielāgoties, attiecības var izdoties.

COMMENTS

Pievienot komentāru