Sāksies Basketbola halles atlētikas zāles pārbūve

Pirmdien, 26.novembrī, Basketbola halles atlētikas zālē sāksies pārbūves darbi. Atlētikas zāles modernizācijas ietvaros plānots paplašināt telpu un uzlabot ventilācijas sistēmu. Pārbūves laikā tiks nomainīts grīdas segums un iekaramie griesti, kā arī veikta starpsienu pārbūve, nepieciešamie krāsošanas un flīzēšanas darbi. Atlētikas zālei tiks nomainītas durvis un ierīkots jauns, energoefektīvs apgaismojums.

Basketbola halles atlētikas zāles rekonstrukcijas laikā ventspilnieki ir aicināti sportot Ūdens piedzīvojumu parka atlētikas zālē un Pārventas sporta kompleksa atlētikas zālē. Informācija par Ūdens piedzīvojumu parka pakalpojumiem atrodama mājas lapā www.udensparks.lv.

Atlētikas zāles pārbūves darbus plānots pabeigt divu mēnešu laikā, un tās modernizācija ventspilniekiem un augstas klases sportistiem nodrošinās kvalitatīvāku treniņprocesu.

Basketbola halles atlētikas zāles modernizācija ir līdzfinansēta no valsts budžeta līdzekļiem. Projekts realizēts ar LR Izglītības un zinātnes ministrijas finansējumu valsts nozīmes sporta attīstības projektu īstenošanai – Olimpiskā centra “Ventspils” attīstībai 2018. gadā. Tā kopējās izmaksas ir 163 639,00 EUR. Pārbūves darbus veiks uzņēmums SIA “TIKEM”.

Pievienot komentāru