Senās rūnas pastāstīs, kas sagaida jūs finanšu sfērā visa gada garumā!

Fantastiski! Esmu ļoti apmierināta ar šo prognozi! Vispār dievinu zīlēšanu uz rūnām! Tās ir savdabīgi unikālas!

Tomēr rūnas ir daudz senākas par kārtīm. Tām ir daudzi simti gadu! Tie pildīja ne vien alfabēta lomu, bet tika izmantotas arī daudzās senajās maģiskajās praksēs. Jo saskaņā ar leģendu augstākais Dievs Odins dāvājis tās cilvēkiem.
Un tas ir tikai viens no iemesliem, kāpēc rūnas guva tik lielu popularitāti. Tās būtiski atšķiras no zīlēšanas kārtīm. Rūnas pirmām kārtām kalpo par dažādu dabas enerģijas iemiesojumu. Tie tāpēc burvji vienmēr izturas pret tām saudzīgi, ar īpašu uzmanību.

Jo dabas stihijas ir ļoti neparedzamas. Tomēr senatnē daudzas ziemeļu tautas izmantoja tās ne vien kā alfabētu, bet arī sadzīvē. Ar rūnu palīdzību varēja uzzināt par daudziem gaidāmajiem notikumiem. Rūnu padomos vienmēr ieklausījās un daudzas svarīgas lietas plānoja tikai un vienīgi saskaņojot ar rūnām.

Turklāt daudzas mūsdienu rietumu alfabētiem ir tieši rūnu saknes. Pateicoties rūnām var uzzināt atbildes uz daudziem jautājumiem vai arī to, kā sasniegt vēlamo rezultātu. Vai ir vērts izrādīt aktivitāti svarīgajā jautājumā, vai labāk pagaidīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru