Šī lūgšana piesaistīs veiksmi tev visa dienas garumā. Lasi no sirds!

Lūgšana, kas atnesīs laimi mīlestībā

“Ak, visvarenais Dievs, es vēršos pie Tevis, es zinu, ka mana gaišā laime ir atkarīga no manis, Dieva kalpa (mana vārda), ja es mīlu un godāju Tevi ar visu savu dvēseli, pildu Tavu noteikto gribu. Lūdzu, vadi manu dvēseli, Kungs, Jēzu, un piepildi manu sirdi ar mīlestību: Es vēlos izpatikt tev vienam, jo ​​tu esi mans Dievs un Radītājs. Glāb mani, vergu (tavs vārds), no lepnuma, ļaujiet man vienmēr paust pieticību, saprātu un šķīstību.Nekārtība Tev nav patīkama, tā rada netikumus. Viens likums, ko Tu Kungs pavēli visiem – dzīvot patiesā laulībā.

Tāpēc sūti man palīgu, savu kalpu, Tēvs, kurš būs sūtīts nevispatīkamas iekāres apmierināšanai, bet gan kurš palīdzēs īstenot Tavus mērķus. Jo Tavas lūpas teica: “Cilvēkam vienmēr ir slikti būt vienam, un, padarot sievu par vīra palīgu, viņš svētīja viņus augt, vairoties un apmesties mūsu plašajā zemē. Uzklausi manu pazemīgo lūgšanu no pirmslaulības sirds dziļumiem: dod man dievbijīgu un godīgu dzīvesbiedru, lai mēs vienmēr harmonijā un mīlestībā Tevi pagodinātu. Āmen.”

Lūgšana par veiksmi darbā

Cilvēki, kas ir pilnībā apmierināti ar darbu, nav tik bieži sastopami. Nereti darbā jūs varat saskarties ar daudzām grūtībām, kuras var pārvarēt, ja jūs atbalstīs lūgšana.

“Es lūdzu Kungu Debesīs sniegt palīdzību. Cilvēkam pasaulē nav vietas bez Kunga spēka. Es nesu Tavā priekšā sāpes un es lūdzu, Kungs, dot man veiksmi un izgaismo manu ceļu.

Pieskaries manai dzīvei, Kungs, ar savu roku ievelc mani savā Gaismā. Dod man spēku dzīvot līdz dienu beigām skaidrā un veselā prāta un ķermeniskajā dabiskajā stāvoklī, un nedod traģēdijas maniem tuviniekiem. Ticībā Tu mūs atvieglo no ciešanām, un manai pateicībai pret Tevi nav robežu. Āmen.”

Lasi vēl: Nesaprotu kā var dzemdēt bez epidurālās anestēzijas, es gandrīz nomiru no sāpēm… Un daudzas citas jauno māmiņu domas

Lūgšana panākumiem

Ja ciet neveiksmju periodu, tad tev noderēs šī lūgšana:

“Kungs, Debesu Tēvs! Jēzus Kristus vārdā es lūdzu Tevi sūtīt panākumus visos manos darbos. Lai ko es darītu, dod man bagātīgus panākumus. Piešķir man bagātīgas svētības par visiem maniem darbiem un par manu darbu augļiem.

Iemāci man efektīvi darboties visās tajās jomās, kurās Tu man devi talantus, un glābi mani no neauglīgiem darbiem. Sūti man bagātīgus panākumus! Rādi man, kas un kā man jādara, lai es gūtu panākumus ar pārpilnību visās savas dzīves jomās.  Āmen!”

Avots:

lamp

COMMENTS

Pievienot komentāru