Šī meitene dzemdēja mazuli 11 gadu vecumā. Ir pagājuši 15 gadi un skatieties, kā ir mainījusies viņas dzīve

Kā klājās Valijai Isajevai, kura dzemdēja mazuli 11 gadu vecumā. Pasaule par viņu uzzināja pēc raidījuma. 

Viņas 19 gadus vecais tadžiku puisis gandrīz tika ieslodzīts par mazgadīgas meitenes pavedināšanu. Šobrīd meitene ir daudzu bērnu māte.  2005. gadā, pateicoties raidījumam ”Ļaujiet viņiem runāt”, valsts uzzināja Valijas Isajevas stāstu. 11 gadus veca meitene palika stāvoklī no sava pieaugušā drauga un nezināja kā rīkoties.

Isajevu audzināja vecmāmiņa. Vecā gadagājuma sieviete strādāja tirgū, naudas ģimenei nepietika, tāpēc viņa sāka īrēt istabu 19 gadus vecam tadžikam vārdā Habibs. Vecmāmiņa nesekoja mazmeitas ikdienas gaitām. Diemžēl sieviete nepamanīja, ka Valijas un Habiba starpā uzliesmoja jūtas. Rezultātā skolniece palika stāvoklī.

Vecmāmiņa jautāja 19 gadus jaunajam puisim. Vai jūs nezinājāt, ka no šādas “mīlestības” rodas bērni? Habibs aizbildinājās – “Nesaprotu, kā tas viss varēja beigties šādi”. Ģimene gribēja ieslodzīt Habibu cietumā. Uz ilgu laiku. Bet tiesa ņēma vērā “īpašos” apstākļus – jaunietis savu vainu atzina. Viņš apsolīja viņu apprecēt pēc iespējas ātrāk, taču pagaidām viņš bija gatavs finansiāli atbalstīt meiteni un mazuli.

Habibs saņēma nosacītu sodu uz 3 gadiem. Valija 2005. gadā dzemdēja meitu Aminu. Viņas sāka dzīvot pie vecmāmiņas vienā dzīvoklī. Habibs pildīja savu solījumu. Vecmāmiņa dabūju darbu, nodrošināju Valiju un bērnu.

Kad Isajevai palika 18 gadu, viņi oficiāli parakstīja laulības līgumu un bija pieticīgas kāzas. Pēc kāda laika piedzima vēl viens bērns – dēls. Žurnālistus periodiski interesēja skolnieces liktenis, kura dzemdēja 11 gadu vecumā. Varoņi arī saņem ievērojamus honorārus.

Lasi vēl: Kāpēc naktī pie gultas ieteicams nolikt glāzi sālsūdens. Atbilde tevi patiešām pārsteigs

Pagājušajā gadā Valija un Habibs skaļi parādījās televīzijā. Meitene ieradās sūdzēties par savu vīru raidījuma vadītājam, Andrejam Malahovam. Vīrs sievu sitot. Habibs atbildēja, ka jaunā sieva viņu krāpj. Studijā notika izrēķināšanās ar Valijas “mīļāko”.

Rezultātā izrādījās, ka tas viss bija iestudējums. Ar pārskaitījumu Valijai un Habibam tika samaksāti 250 tūkstoši rubļu. Bet runas par uzbrukumu izrādījās patiesas. Valija domā, ka nepiedos. Bet viņa piedeva, jo Habibs apsolīja sevi kontrolēt un vairs netrakot. Tagad Valija cenšas nekomunicēt ar žurnālistiem. Nauda ir nauda, ​​bet viņai apnikuši nepatiesi stāsti par viņu ģimeni ar Habibu.

Avots: news

COMMENTS

Pievienot komentāru