Šie 5 istabas augi nes neveiksmes māju iemītniekiem. Nekādā gadījumā neturiet šos augus mājās!

Daudzi cilvēki mājās glabā dažādus skaistus ziedus un augus, taču ne visi no tiem ir parasti. Šķiet, ka daži augi izsūc dzīvības enerģiju no apkārtnes.

Skaistās lillijas

Šie šķietami nevainīgie augi patiesībā var radīt skandālu. Tie ir bīstami, jo var atraisīt negatīvas enerģijas pieplūdumu, kas var jūs ātri pārņemt. Turiet lilijas vietās, kur nemēdz būt pārāk bieži, piemēram, dārza mājiņā.

 

Krāšņās begonijas

Daudzi cilvēki mīl begonijas to dinamisko ziedu dēļ, kas bieži rotā viņu mājas. Taču šie augi piesaista gan pozitīvo, gan negatīvo enerģiju, tādējādi sniedzot tikai daļēju labumu savam saimniekam.

Augs uzglabā negatīvo enerģiju un pēc tam lēnām atbrīvo daļu pozitīvās enerģijas atpakaļ vidē. Mājoklī nav vēlams turēt vairāk par vienu begoniju, jo tas var izraisīt negatīvu enerģijas apmaiņu.

 

Stellera

Ir zināms, ka šis japāņu zieds rada nepatikšanas un briesmas gan maziem bērniem, gan dzīvniekiem. Augu sula bērniem var radīt nopietnas veselības problēmas.

 

Elegantā tuberoze

Šim ziedam ir garšīga smarža, un to bieži izmanto parfimērijā, taču tā negatīvos aspektus nevar salīdzināt ar pozitīvajiem aspektiem. Jūs būtu pārsteigts, uzzinot, ka šo ziedu bieži izmanto krāpšanai. Ja esat laimīgi precējies un nevēlaties problēmas, tad noteikti atbrīvojieties no šī zieda.

 

Lasi vēl: Viņa ielika rozi kartupelī, neviens neticēja, bet kad ieraudzīja kas notika pēc 2 mēnešiem visiem iepletās acis

 

Paparžaugi

Šie augi zels auglīgā augsnē un plašās atklātās vietās. Ar tiem varat izrotāt savu puķu dārzu, ievietot tos pušķī. Tomēr nav vēlams tos turēt mājās, jo tie uzņem skābekli un izdala oglekļa dioksīdu, kas viņu klātbūtnē var izraisīt galvassāpes.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru