Šie ir tie 3 gada mēneši, kurā piedzimst bērni ar visgrūtāko un nešpetnāko raksturu

Viņš iegūst mīlestību, tiek pabarots labi un viņam pērk rotaļlietas, bet viņš joprojām ir kaut kāds … Kaitinošs.

Nevainojiet sevi. Pirmkārt, labāk ir ieskatīties horoskopā. Varbūt zvaigznes noteica viņa temperament, un bērnam pieaugot temperamentu vieglāk pamanīt. Mēs pastāstīsim kurā mēnesī piedzimst bērni ar visgrūtāko raksturu.

Auns (03.21–19.04)

No marta otrās puses līdz aprīļa vidum dzimst Auni nemiernieki. Mammām pat nebūs jāiet uz sporta zāli, lai paliktu tievas. Galu galā jums pastāvīgi būs jāskrien pēc spītīga un neticami enerģiska bērna.

Auna galvenā rakstura iezīme ir nevēlēšanās ievērot citu likumus. Viņi pat ir gatavi staigāt apslimuši, taču pie ārsta jau nu noteikti neies.

Taču šīs grūtības var pārvarēt. Galvenais nedrīkst aunam piekāpties un nevajag izveidot precīzu grafiku, kas tiks ievērots katru dienu. Viņi nekļūs mazāk mierīgi, bet viņi pieradīs pie režīma… laika gaitā.

Vēži (06.22–22.07)

Kopš jūnija beigām un gandrīz visu jūliju jaunie sapņotāji parādās zem Vēža zīmes. Nevar teikt, ka šie ir viskaitināšokie un kaprīzākie bērni zodiaka ģimenes vidū, taču viņu raksturu nevar nosaukt par eņģeļu.

Problēma ir tā, ka zīmes pārstāvji ir noslēgti un ļoti neaizsargāti. Ja jūs viņus ievainojat, Vēža bērni var sākt atriebties. Ir svarīgi rīkoties delikāti.

Jūs nevarat pārkāpt bērna rakstura emocionālo komponentu un turklāt to apspiest. Ļaujiet viņiem zīmēt, sapņot un radīt prieku. Ja tikai viņi neslēpjās “čaulā” un nesāk ar savām “spīlēm” saspiest apkārtējos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru