Slavenā Igauņu ragana Merilina jaundzimušo meitiņu nosaukusi par godu grieķu dievietei. Cik neparasts vārds!

“Ekstrasensu cīņu” slavenā dalībniece no Igaunijas, pašpasludinātā ragana Merilina Kerro gandrīz pirms divām nedēļām otro reizi kļuva par māti.

Viņai piedzima meitiņa un tagad kļuvis zināms, ka meitenei tika dots ļoti skaists un neparasts vārds – Selīna Marī, vēsta tabloīds Kroonika.

Selīna nozīmē “dievišķs”, “ne no šīs pasaules”. Šis vārds ir saistīts arī ar selenītu, dārgakmeni, kura nosaukums cēlies no grieķu mēness dievietes Selēnes. Šo akmeni raksturo – intuīcija un gaišredzība, pastāstīja Kerro.

Turklāt – ja bērnam tiek doti divi vārdi, paveras divi likteņa ceļ, un viņš var izvēlēties, kurā virzienā doties pa dzīvi, viņa piebilda.

Pēc Kerro teiktā, viņas vecākais dēls Kaijuss Viljams, kuram tagad ir 1,8 gadi, ir pieradis atrasties uzmanības centrā, taču māsiņas ienākšana ģimenē labi ietekmēs zēna attīstību – viņš jau no mazotnes pieradīs dalīties.

https://www.instagram.com/p/B7jtJKliU4N/?utm_source=ig_embed

Lasi vēl: Drupanais mandarīnu pīrāgs. Ciemiņi prasīs papildporciju, tici man!

Meitiņas vārdu Merilina atklāja izmantojot sociālo tīklu palīdzību, atbildot uz neskaitāmiem fanu jautājumiem par izvēlēto vārdu.

Ragana raksta, ka jau divas nedēļas viņai un mīļotajam, norvēģu uzņēmējam Markam Aleksandram Hansonam ne mirkli sejā nezūd smaids, skatoties uz mazo Selīnu.

Avots:

limon

Pievienot komentāru