Ja esi redzējis kādu no šiem sapņiem, tad tev ir ļoti paveicies, jo Visums vēlas tev pateikt lūk, ko!

Sveiki draugi! Šodien es vēlos jums pastāstīt par sapņiem – ja tos redzi, tad tā ir laba zīme, kas tavu dzīvi mainīs tikai uz labo pusi. Bet laime un veiksme neliks tev  gaidīt. Katram cilvēkam ir dažādi sapņi, dažreiz pamostoties no rīta, mēs varam tos neatcerēties, bet ir tādi sapņi, kuriem jāpievērš īpaša uzmanība. Tā kā pēc šādiem sapņiem tevi gaida labas pārmaiņas.

Ja sapnī tu sapnī gauži raudi un šīs asaras bija tālu no laimes asarām.  Kopš seniem laikiem tika uzskatīts ka raudāšana sapnī ir labs notikums. Tavā dzīvē ienāks baltā svītra. Tāpēc nebaidieties no asarām sapnī.

Ja tu sapnī redzēji daudzu putnu vai vienu putnu. Tā ir laba zīme. Tika uzskatīts – ja sapnī redz putnu, kas nozīmē, ka tavs sargeņģelis vēlas tev pastāstīt kaut ko labu. It īpaši, ja tie ir baloži, jo šie putni ir ir labs un laimīgs dzīves simbols.

Ja sapnī redzēji sievieti stāvoklī, tas nozīmē kaut kā jauna un laba sākšanos. Tātad tavs bizness vai uzņēmums būs veiksmīgi. Un tavas dziļākās vēlmes, par kurām sapņojāt, piepildīsies. Ja tu plāno kaut ko iegādāties, tu to noteikti viss tikt pie kārotā.

Medus ēšana sapnī arī ir laba zīme. Medus kopš seniem laikiem ir bijis bagātības un pārpilnības simbols. Un, ja sapnī redzēji medu, tad drīz tevi gaida uzplaukums un finansiāla labklājība.

Lasi vēl: Lietas, kas nes neveiksmi un bēdas. Nekādā gadījumā nenes tās savā mājoklī. Lūk, saraksts!

Ir ļoti labi, ja sapnī redzi uguni vai lielus ugunsgrēkus, kur viss liesmo. Tas liecina par to, ka visas nepatikšanas un nedienas beigsies. Un problēmas atrisināsies tavā labā. Tādējādi uguns it kā sadedzina visas tavas ķibeles.

Ja sapnī tu ļoti smejies no sirds. Pieaugušie šādus sapņus redz ļoti reti. Ja no rīta pamosties ar smaidu, tas nozīmē, ka sapnī pie  tevis atnāca sargeņģelis. Un eņģeļi vienmēr nāk pie mums pirms kaut kā laba. Tātad tevi gaida laime un veselība. Pēc pamošanās noteikti pateicies savam eņģelim par rūpēm par tevi.

COMMENTS

Pievienot komentāru