Sieviešu vārdi, kuru īpašnieces tiek uzskatītas par izteiktām egoistēm. Lūko – varbūt tu arī esi viņu vidū!

Veselīgs egoisms ir izcila īpašība, kas dzīvē ļoti palīdz. Bet – vai viss tiešām ir tik pašsaprotami? Ir arī neveselīgs egoisms, kas atgrūž cilvēkus un sabojā kopējo iespaidu par tevi. Lūk, četri sieviešu vārdi, kuru īpašnieces ir izteiktas egoistes.

Evelīna

Šim vārdam ir raksturīgas vairākas pazīmes:

1) Spītība

2) Maskēšanās

3) Taupīgums

4) Vēsums

Evelīna jau kopš dzimšanas pieprasa mīlestību pret sevi un dara visu, lai būtu laimīga. Pirmās problēmas parādās agrā bērnībā, kad vienaudži nevēlas ar viņu sazināties un izvairās no viņas visos iespējamos veidos.

Līdzīgas problēmas parādās turpmākajā dzīvē. Evelīnai ir grūti atrast sev uzticamus draugus, jo viņa domā tikai par sevi un reti nāk palīgā citiem, kad to lūdz. Evelīna vairumā gadījumu nesaprot, ka arī viņai ir jāpiekāpjas vai kaut kā jāpalīdz līdzcilvēkiem.

Par attiecībām ir cits stāsts. Evelīnai ir daudz pielūdzēju, un vīrieši viņas dēļ ir gatavi uz daudz ko. Un šķiet, ka personīgajā dzīvē visam vajadzētu būt kārtībā, taču Evelīna nav piemērota nopietnām attiecībām. Viņa nav gatava uz kompromisiem un domā tikai par sevi, bet šī īpašība attiecībās nekādi neder.

Izolde

Izolde nozīmē “izgatavota no ledus”. Jau pēc vārda nozīmes var saprast, kādas īpašības piemīt tās īpašniecei. Izolde ir pieradusi visu kontrolēt, jūt savu spēku un izrāda pašapziņu.

Izolde vienmēr ir vīriešu uzmanības centrā, tāpēc īpašu sarežģījumu viņai dzīvē nav. Vienīgā problēma – draugu trūkums, jo Izolde ir pieradusi sevi likt pirmajā vietā, viņa diktē noteikumus un uzspiež citiem savu viedokli.

Viņas raksturs atbaida daudzus. Bet vai tas ir svarīgi Izoldei? Kopš dzimšanas viņa sevi uzskata par īpašu un pierod, ka visiem viņai jāpiekāpjas. Turklāt sievietes ar šo vārdu ir pieradušas manipulēt. Daudzas manipulācijas paliek nepamanītas, jo Izolde rīkojas kā ar “mīkstiem cimdiem” un cenšas izvairīties no konfliktiem.

Marija

Šķiet, ka Mariju nevar saukt par egoistisku, taču ir svarīgi aplūkot galvenās šā vārda nēsētājas iezīmes:

1) Enerģiskums.

2) Koķetums

3) Spītība.

4) Pārliecība par sevi.

Sieviete ar šo vārdu zina, kā sasniegt to, ko vēlas, un vienmēr tiecas pēc labākā. Pozitīva īpašība ir tāda, ka Marija prot slēpt savu egoismu. Viņai parasti ir daudz draugu, un blakus – mīlošs vīrietis. Fakts ir tāds, ka Marija zina, kādās dzīves situācijās viņai ir jāpiekāpjas.

Bet, neskatoties uz to, viņa ir pieradusi dzīvē paļauties uz saviem spēkiem. Marija zina, ko vēlas sasniegt, viņa saprot, kā rīkoties noteiktās situācijās. Turklāt Marija daudzus lēmumus pieņem pati un nepieļauj situācijas, kuras kāds ar viņu manipulē.

Inese

Lasi vēl: Lai pārbaudītu, vai māja ir noskausta, vajadzīgs tikai sāls un ūdens

Šā vārda īpašnieces citu acīs šķiet:

• neaizsargātas;

• punktuālas;

• laipnas.

Īpatnība slēpjas tajā, ka Inese kompetenti slēpj savas patiesās jūtas un emocijas. Šā vārda īpašnieces vienmēr dzīvo sev.

Inesei ir mērķi, vēlmes un sapņi, pēc kuriem viņa tiecas visas dzīves garumā. Inese vairumā gadījumu izrāda veselīgu egoismu un dara visu, lai citi nevarētu ar viņu manipulēt.

COMMENTS

Pievienot komentāru