Sievietes – ”aizsardzības vairogs”: 4 sieviešu zodiaka zīmes, līdzās kurām vīriešiem nekad nebūs bail no problēmām un neveiksmēm

Mežāzis

Nepārspējama stratēģe. Viņai nav vajadzīgas pārdabiskas spējas, lai vairākus soļus uz priekšu prognozētu notikumu attīstību. Mežāža loģiskā domāšana ir attīstīta līdz tādai pakāpei, ka cilvēks vēl nespēj neko pateikt, bet viņa jau zina, ar ko beigsies saruna.

Viņa rīkojas pārdomāti, cenšas nenorādīt vīrietim, kas viņam jādara. Viņa klusējot piekrīt, māj ar galvu, bet pēc tam ievirzīs uz pareizo lēmumu.

Klusējošs pelēkais kardināls – Mežāzis, nedzenas pēc pateicības un atzīšanas, jo sirdī viņa skaidri zina, kas patiesībā visu vada.

Jā, viņa ir aizsargs, ideju ģenerators un uzticama. Viņa nepametīs savu vīrieti grūtā brīdī, kopā ar viņu roku rokā izies cauri visiem pārbaudījumiem un noteikti aizvedīs mīļoto līdz panākumiem.

Zivis

Viņa idealizē savu izredzēto, skatās uz viņu caur rozā brillēm. Pašā parastākajā puisī viņa ieraudzīs varoni un princi. Un, lai arī šis bruņinieks ir patiesībā pliks un nabags, tas neapturēs Zivi domās piešķirt viņam panākumus.

Šīs zodiaka zīmes pārstāve spītīgi nepamana trūkumus. Ik dienas viņa stāstīs mīļotajam vīrietim par viņa pozitīvajām īpašībām, zīmēs saldu nākotnes ainu. Tā būs tik krāsaina, ka gribi vai nē, bet vīrietis noticēs viņas sapņiem un gribēs tos pārvērst realitātē.

Lasi vēl: Beļģijā ārsti aicina likt cietumā vecākus, kas liek saviem bērniem ievērot vegānu diētu

Viņa pārdzīvo un tiek ar visu galā pati. Galvenais pasargāt savu vīrieti no sāpēm un neaptikšanā,

Pateicoties viņas atbalstam, nebeidzamajiem komplimentiem, vīrietis patiešām tic, ka viņam ir iespējams paveikt jebko. Bet tas, kurš ir pārliecināts par saviem spēkiem uz 1000%, tas noteikti uzvarēs!

Avots:

myfeelings

COMMENTS

Pievienot komentāru