Sievietes – ”aizsardzības vairogs”: 4 sieviešu zodiaka zīmes, līdzās kurām vīriešiem nekad nebūs bail no problēmām un neveiksmēm

Savu mīlestību un uzticību viņas transformē neredzamā enerģētiskā kokonā. Viņu enerģija – dzīvības spēks, neizsīkstošs spēka avots. Aiz katra karaļa muguras stāv mīloša sirds, sieviete, kura atdod sevi visu sava mīļotā vīrieša laimes dēļ.

Varētu šķist, ka šīs sievietes ir jānēsā uz rokām, jālolo viņas un jāsniedz maigums. Bet realitāte ir daudz skumjāka, jo nereti viņu pūles tiek uztvertas kā pašsaprotamas, un reizēm neviens pat nepateiks paldies.

Sieviete – aizsargs nemeklē savu labumu, nedomā par izdevīgumus, viņa vienkārši mīl, atbalstot un liekot sava mīļotā cilvēka laimi augstāk par savējo.

Pat tad, kad līdzās būs vētra, vīrietis to nepamanīs, jo viņa mīļotā sieviete viņu pasargās. Viņa ar vieglumu paņem viņa skumjas un izdarīs visu, lai sāpes un vilšanās paietu garām.

Parasti tik spēcīga pašatdeve sastopama pie noteiktu zodiaka zīmju pārstāvēm.

Jaunava

Reizēm no viņas nāk aukstums, bet bezkaislīgs skats liek saprast – viņa ies līdz galam. Jaunava ir pašpietiekama personība un reti kad ir atkarīga no apstākļiem vai vīrieša. Tikai ģimenes lokā kopā mīļoto cilvēku viņa ir spējīga parādīt, cik patiesībā daudz siltuma un maiguma slēpj viņas dvēsele.

Tuvo cilvēku dēļ Jaunava ir gatava upurēties, noliekot savas personīgās intereses otrajā plānā. Viņa visu laiku dod padomus, kaļ plānus un palīdz otrajai pusītei izvēlēties pareizo ceļu.

Šīs zīmes pārstāvēm piemīt īpaša maņa nekļūdīgi noteikt pareizo kustības virzienu. Lai arī viņas padomi nereti tiek uztverti kā joks. Vīrieši bieži apgalvo, ka paši visu zina, bet rezultātā seko viņas padomiem. Tiesa, viņi paši to nekad neatzīst.

Jaunavām principā nav tik svarīga atzinība, viņa vienkārši sargā savu ģimeni un visiem iespējamiem veidiem cīnās par sev dārgo cilvēku laimi.

Vēzis

Pacietība ir viņas galvenais trumpis. Ja līdzās ir dārgs cilvēks, Vēzis izturēs jebkuru pārbaudījumu. Viņa vienkārši mīlēs un gaidīs, kad aiz negaisa mākoņiem parādīsies saulīte.

Viņa nežēlīgi apsargā ģimenes pavardu, nerīko skandālus un nepārmet. Viņa vienkārši dāvina savu mīlestību, pārliecinot izredzēto, ka viss viņam izdosies. Atnākot pēc smagas dienas mājā, vīrieti gaida siltums un mājīgums.

Viņa labi prot klausīties, viņa palīdzēs atbrīvoties no negatīvisma. Vēzis nekad neatteiks, ja kāds prasīs palīdzēt. Viņas vīrietim būs taisnība vai nebūs, sieviete – Vēzis vienmēr būs viņa pusē un viņu aizstāvēs.

Ģimenes intereses viņai vienmēr būs svarīgākas par jebkādām draudzenēm un izklaidēm. Esot rūpīga, uzticama un neizsakāmi pacietība, viņa padara savu izredzēto par pašu laimīgāko cilvēku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru