Sievietes, kuras prot šīs 3 lietas spēj savaldzināt jebkuru vīrieti, pat precētu; par Nr2 vīrietis būs starā!

Ieklausies viņā

Sievietei ir jābūt dedzīgai acij, lai noteiktu vīrieša ievainojamības, lai viņa varētu tās ātri izmantot. Viņa zina, kā viņu uzmundrināt un nomierināt. Viņa var viņu nedaudz satraukt ar savu klātbūtni, bet tajā pašā laikā viņa var likt viņam justies emocionāli droši, kas liks viņam atvērties viņai.

Labākais veids, kā padarīt vīrieti nervozu, bet tajā pašā laikā ļaut viņam būt atvērtam, ir ieklausīties viņā īstajos brīžos. Kad esat kopā ar viņu, veltiet viņam visu savu uzmanību. Lūdzu, netraucējiet, neskatieties savā telefonā un nenovērsiet viņa uzmanību ar savām domām. Vienkārši ļaujiet viņam runāt un uzmanīgi klausīties.

Ar visu savu sievišķo spēku koncentrējieties uz būšanu šeit un tagad. Neļaujiet traucējošajiem faktoriem jūs aizvākt. Jāattīra prāts un jāatver sirds, jāpārtrauc darīt visu, ko darījāt iepriekš, un uzmanīgi jāieklausās – ar ausīm, sirdi, prātu un ķermeni.

 

Pieskārieni

Ja glāstiet vīrieti, kad dalāties ar viņu saiknē, tas parādīs, ka viņa jūtas jums ir svarīgas, taču nepieskarieties pārāk bieži un neizmantojiet pieskārienus kā saiknes piespiedu veidu.

Lasi vēl: 7 pazīmes, ka tavs partneris nav tev galīgi piemērots; #nr2 notiek visbiežāk!

Vienkārši pieskarieties viņam brīdī, kad tas ir vissvarīgākais, lai parādītu, ka esat atvērts tam, kas notiks tālāk, un ka esat uz viena viļņa emocionāli, garīgi un fiziski.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru