Šīm zodiaka zīmju skaistulēm oktobra mēnesis var atnest saderināšanās gredzentiņu

Saderināšanās brīdis ir emociju pilns un skaists mirklis, kuru izbauda abi partneri. Reizēm vīrieši ilgi nespēj saņemties, taču beigu beigās spēj to izdarīt. Varbūt tevi oktobra mēnesī sagaida bildinājums?

Daudzas sievietes nespēj sagaidīt šo pasakainu skaisto mirkli, kuru dāvās viņu mīļotais vīrietis. Šīm zodiaka zīmju skaistulēm paveicies, jo oktobrī ir ļoti liela iespēja saņemt kāroto gredzentiņu.

Vērsis

Lai arī šīs dāmas ir ar raksturiņu, kuru mīļotajam vīrietim reizēm ir jāpacieš ar sakostiem zobiem, tomēr oktobris viņām būs labvēlīgs.

Mīļotais vīrietis beidzot var saņemties tevi bildināt, bet tev vajadzēs viņu mazliet paskubināt, taču neaizraujies, jo tu pārcenšoties vari radīt pretējo efektu.

Lauva

Oktobris ir tavs mēnesis, tomēr tu nedrīksti pārspīlēt un vadīt vīrieti, viņam ir jāvada tevi! Nekādā gadījumā tu nedrīksti piekrist uzreiz, padomā, apsver visus par un pret un tikai tad dod gala atbildi.

Liela iespēja saņemt gredzentiņu arī tām, kuras nopietnās attiecībās ir neilgu laiku, taču tu drīksti piekrist bildinājumam tikai tad, ja tiešām uzskati, ka viņš ir tavs īstais.

Lasi vēl: Ja bērns ir aizrijies, viņš var nomirt; Atcerieties kādas darbības jāveic bīstamā situācijā!

Mežāzis

Tu iemīlies tik ātri, ka būsi gatava jau pēc mēneša ar viņu saderināties, precēties un plānot bērnus, taču tev vajag atvērt acis. Neko nedrīkst sasteigt, visu ir jādara apdomāti un nosvērti.

Ja esat kopā jau vairākus gadus un tiešām zinat, ka labāku par otru neatradīsiet, tad nav ko domāt un jāsaka ”Jā” bildinājumam.

Avots:

astromeridian

Pievienot komentāru