Šīs ir tās aizliegtās lietas, kuras noteikti nevajadzētu fotogrāfēt, lai izvairītos no nepatikšanām

Jūs nevarat iedomāties, cik daudz dažādu māņticību ar fotoattēliem ir saistīti. Nav nepieciešams apdraudēt sevi un savus mīļos, lai uzņemtu dažas labas bildes.

Patiesībā daudzi cilvēki uzskata, ka bildēs slēpjas kas vairāk. Tas, protams, ir pretrunīgi vērtēts viedoklis, cik daudz cilvēku, tik daudz domu. Ir lietas, kas ir bīstamas enerģijai, un sliktas aizsardzības gadījumā tās var kaitēt personai. Starp šādām lietām ir arī fotogrāfijas.

Ar ko bīstama ir dažādu lietu fotogrāfēšana? 

Es domāju, ka daudzi, ir dzirdējuši, ka uz dažiem uzņemtiem fotoattēliem ir redzami spoki. Šajā sakarā ir daudz zinātnisku versiju. Galvenais apgalvo, ka fotografēšanas laikā uz brīdi tiek zaudētas visas robežas starp mirušo pasauli un dzīvo pasauli. Faktiski nav zināms, vai spoki ar foto palīdzību kaut kā spēj ietekmēt cilvēku.

Par fotogrāfiju un spokiem uz tiem ir divi viedokļi: daži saka, ka foto ir tikai neredzamās, citas pasaules atspoguļojums, un otri saka, ka tieši šajā sekundes daļā mūsu pasaulē var izlauzties citpasaules spēks. Pietiek ar vienu sekundes daļu, lai slimotu vai piesaistītu sev negatīvu enerģiju.

Maz ticams, ka mūsdienu cilvēki dažu zīmju dēļ atsakās no skaistām fotogrāfijām dažādās vietās. Bet joprojām ir labāk uzzināt par dažādiem faktiem pirms ko bildē.

Saistītās zīmi ar fotogrāfijām

Atceries, ka šie ir tie momenti, kuru laikā labāk neko nefotogrāfēt, lai nepiesaistītu sev neveiksmes. Ir stingri aizliegts bildētt guļošu cilvēku. Īpaši tas attiecas uz maziem bērniem, jo ​​viņi ir visneaizsargātākie. Bērnu dvēseles ir tīras un šķīstas, tāpēc tās ir ideāls variants ļauno garu patvērumam. Vai jūs zinājāt, ka atvērtas acis mūs aizsargā no dēmoniem? Tas izskaidrojams ar to, ka, skatoties cilvēku acīs dēmons zaudē spēku.

Dēmoniem patīk atrasties ēnā, palikt neredzamiem, tāpēc miega laikā viņi ir blakus cilvēkam, taču tie nekādā veidā viņu nevar ietekmēt. Kad cilvēks fotografējas, šajā sekundes daļā robežas tiek izdzēstas, tādējādi spokiem un dēmoniem dodot iespēju iegūt cilvēka enerģiju.

Nav ieteicams fotografēt savu atspulgu spogulī. Daudzās kultūrās un reliģijās spogulis ir salīdzināms ar ļaunuma magnētu. Spogulis ir sava veida negatīvās enerģijas akumulators, sava veida portāls starp mums un garu pasauli. Īpaši tas attiecas uz gadījumiem, kad divi spoguļi ir vērsti viens pret otru, izveidojot sava veida tuneli.

Zīmes saka, ka kategoriski to nav iespējams nofotografēt, jo šajā brīdī cilvēks atrodas īpašā garu un visu, kas ar viņiem saistīts, tuvumā. Starp citu, ļoti svarīga ir ne tikai pati fotografēšana, bet arī pats fotoattēls, jo portālu ir iespējams pārsūtīt uz fotoattēlu. Viņš var saglabāt savu spēku, tāpēc atbrīvojieties no šādām fotogrāfijām bez nožēlas.

Mirušo fotografēšana ir stingri aizliegta. Šī zīme ir plaši izplatīta visā pasaulē un saka, ka tādā veidā jūs varat likt mirušā dvēselei zaudēt mieru gadsimtiem ilgi.

Mirušā dvēsele dzīvos tur, kur atradās tās fiziskais veidols. Ja tas bija ļauns cilvēks, tad telpā notiks nepatīkamas lietas. Ja jūs joprojām nolemjat uzņemt šādu fotoattēlu, tad mēģiniet to vismaz uzglabāt citā vietā.

Dažas zīmes neiesaka fotografēt melnus kaķus. Protams, jūs zināt, ka kaķi mājās spēj attīrīt enerģiju. Šīs jaukās, pūkainās radības ir mūsu draugi, tomēr viņi tikpat viegli var kļūt apsēsti.

Guļoša melna kaķa fotografēšana ir bīstama. Kā aprakstīts iepriekš: fotogrāfēšanas laikā dēmoni vislabāk spēj iedarboties uz guļošu ķermeni. Kaķi ir neaizsargāti radījumi no ļauno garu ietekmes.

Lasi vēl: Atlikušais gads šīm konkrētajām zodiaka zīmēm būs grūts un pilns ar šķēršļiem

Nav ieteicams fotografēt drupas vai pamestas ēkas. Visticamāk ir negatīva enerģija šajās vietās. Šī enerģija var ”inficēt” fotogrāfiju un izplatīties visā mājā. Ja jūs joprojām nolemjat uzņemt šādus fotoattēlus, tad mēģiniet tos uzglabāt vietā, kurā nedzīvo cilvēki.

Visbeidzot, daži svarīgi noteikumi: jūs nevarat dot savus fotoattēlus cilvēkiem, ar kuriem jums ir sliktas attiecības. Šādi jūs pasargāsiet sevi no sliktās enerģijas bojājumiem. Neuzglabājiet savās mājās to cilvēku fotogrāfijas, kuri jūs ienīst, vai arī kurus jūs ienīstat. Tavi ienaidnieki spēj no tevis paņemt veiksmi.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru