Atlikušais gads šīm konkrētajām zodiaka zīmēm būs grūts un pilns ar šķēršļiem

2020. gads būs diezgan grūts jums, taču jūs tiksiet tam pāri, lai arī tajā momentā liksies ļoti grūti un neiespējami. 

AUNS: Auniem šis gads būs īsts pārbaudījums. Gada pirmā puse jūs pastāvīgi pārbaudīs kā cilvēku un pārbaudīs, vai jums piemīt cilvēciskās īpašības. Ja jūs saudzēsit savu cieņu, tad gada otrā puse jums paies mierīgi. Bet, ja jūs nekontrolēsiet sevi, tad viss gads jums būs pārbaudījums.

DVĪŅI: Gada sākums var nesākties tieši tā, kā jūs vēlējāties, tas ir tikai gads, kad Žurka sāk savus izmēģinājumus. . Šogad ar financēm būs grūti. Šis būs jūsu pārbaudījums šogad. Jums tuvi cilvēki nāks palīgā un uzlabos jūsu situāciju. Ja jūs šo naudu iztērēsiet saprātīgi, tad žurka atgriezīs jūsu finanses dubultā atpakaļ.

VĒZIS un ŪDENSVĪRS: Šīs zīmes pārstāvjiem gads būs īsts pārbaudījums. Šogad jūs necietīsiet skaudīgus cilvēkus un tas jums būs pārbaudījums. Nepievērsiet viņiem uzmanību un labāk pievērsiet uzmanību mīļajiem.

JAUNAVA: Šīs 2020. gada zodiaka zīmes pārstāvji pieredzēs grūtas attiecības ģimenes lokā. Var būt ķildas, kas tik drīz nebeigsies. Esiet uzmanīgāks pret savu dvēseles biedru, nerunājiet asi ar savu partneri.

Centieties neiejaukties konfliktos starp radiniekiem, tas var vērsties pret jums. Ja mierīgi izturēsiet visus pārbaudījumus, tad viss nonāks savās vietās un jums būs labas attiecības ar visiem.

Lasi vēl: Kāpēc ir stingri aizliegts uzkāpt uz aizgājēja kapu kopiņas un ar ko tas tev par beigties

STRĒLNIEKS UN ZIVS: šīm zīmēm būs reāls pārbaudījums darba jomā. Kāds pret jums sāks īstu karu darba sfērā. Šis būs grūtākais jūsu zodiaka zīmju pārbaudījums šogad.

Nedalieties savos plānos ar kolēģiem, un tad viņi nevarēs izmantot informāciju pret jums. Un, ja viņi pret jums nāks klajā ar mānīgu plānu, tad centieties tam nepievērst īpašu uzmanību un strādājiet tik pat cītīgi kā līdz šim.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru