Šīs zodiaka zīmes ir vienkārši radītas viena otrai! Noskaidro, kādas būs pašas spēcīgākās ģimenes savienības

Daži cilvēki vienkārši intuitīvi velkas viens pie otra. Astrologi to saista ar ideālu zodiakālo atbilstību. Iepazīsties ar 12 labākajiem zodiakālajiem pāriem attiecībā uz mīlestību un laulībām.

Auns un Ūdensvīrs

Šo zodiaka zīmju pārstāvji ir radīti meklēt piedzīvojumus, turklāt tas attiecas ne tik daudz uz vēlmi braukt pa visu pasauli, cik uz kopīgiem atklājumiem gultā. Viņi mīl visu darīt kopā kā vienota komanda. Kamēr citi pāri nogurst no nemitīgas tuvības ik katru dienu, šiem diviem nekad nav garlaicīgi vai nogurdinoši vienam otra kompānijā. Tas viņus padara ne tikai par lieliskiem romantiskiem partneriem, bet arī darījuma partneriem. Šis ir tas retais gadījums, kad cilvēki var pilnā harmonijā veidot ģimenes biznesu, nebaidoties, ka tas varētu noderēt kaitējumu attiecībām vai kopīgai lietai.

Vērsis un Vēzis

Vērsi un Vēzi saista ļoti cieša saikne – fiziski un emocionāli. Abi saprot un pieņem visus savas otras pusītes aspektus (ārējos un iekšējos), kas viņiem palīdz nokārtot jebkurus konfliktus un gadiem saglabāt kaisli attiecībās. Ļoti aizkustinoša īpašība šajā zodiakālajā pārī ir viņu patiesā atzinība un pateicība savam partnerim. Viņi bez ierunām atbalsta viens otru visās jaunās lietās, kas ir lielisks pamats ilgai un laimīgai laulībai.

Dvīņi un Ūdensvīrs

Šis ir viens no pašiem trakākajiem zodiakālajiem pāriem! Tieši ar šo zīmju pārstāvjiem visbiežāk notiek iemīlēšanās no pirmā acu skatiena, bet apprecēties viņi var vien pāris mēnešus (vai nedēļas) pēc iepazīšanās. Gan Dvīņiem, gan Ūdensvīram ir liels radošais potenciāls – viņi regulāri dalās viens ar otru savās neticamākajās idejās, jo zina, ka var sagaidīt partnera atbalstu. Viņu sapņi ir kā puzles gabaliņi, kas veido vienu idillisku bildi. Bet nedrīkst aizmirst to faktu, ka šo abu zīmju pārstāvji ļoti mīl justies neatkarīgi un var mierīgi pavadīt laiku kopā ar draugiem bez sava partnera, kas tikai nostiprina viņu savienību.

Vēzis un Zivis

Vēzim un Zivīm ir īsta kosmiskā saikne. Ūdens stihija viņus padara par sapņu partneriem, kas apkārtējo pasauli emocionāli uztver vienādi. Bieži jau pēc pirmās tikšanās viņiem rodas iespaids, ka ir pazīstami simts gadus. Viņiem nenākas pielāgoties otra ieradumiem, jo viņi jau tā ir tik ļoti līdzīgi. Viņi lieliski sadzīvo kopā, jo novērtē savu partneri, prot ar viņu patiesi lepoties, un arī māk piekāpties. Abām zīmēm piemīt lieliska intuīcija un “sestā maņa”, kas ļauj viegli izveidot saikni, kas ilgi gadu desmitiem. Arī seksuālā sfērā viņiem ir lieliska saderība – abiem patīk erotiskas spēles, tendence piešķirt fizioloģiskam aktam estētiku, viņi vēlas sasniegt abpusēju gandarījumu.

Lauva un Strēlnieks

Šo attiecību pamatā ir kaisle. Abu zīmju pārstāvji prot pilnā mērā izbaudīt dzīvi un mīl tos, kas dzīvi jūt līdzīgā veidā. Viņi lieliski zina, ko vēlas gūt, palīdz viens otram sasniegt mērķus un sapņus par jebkādu cenu. Strēlnieks var kļūt Lauvam par stimulu virzīties uz priekšu, var iedvesmot jaunām virsotnēm, bet pats, pateicoties, Lauvam, sāks pozitīvāk skatīties uz pasauli. Uguns stihiju pārstāvjiem ir dziļas sapratnes prasības no sava partnera. Šī ir ļoti spilgta savienība. Līdzās šim pārim allaž ir ļoti jautri. Viņu mīlestības piemērs iedvesmo. Viņi abi ir gatavi piedot. Viņiem ir līdzīgas gaumes un principi.

Jaunava un Vērsis

Divas zemes stihijas zodiakālās zīmes vienkārši nevar neiemīlēties viena otrā, vai vismaz neizveidot siltas draudzīgas attiecības. No malas reizēm var šķist, ka tā ir mīlestība aiz aprēķina, jo viņu savienība izskatās tik praktiska, mierīga un līdzsvarota. Patiesībā nav jāšaubās par Jaunavas un Vērša dziļajām jūtām. Ja viņi pareizi sadala lomas, tad viņu mīlestība tikai dubultosies. Vērsim šādā savienībā jāizvirza prioritātes un jāuzstājas kā ideju iedvesmotājam, bet Jaunava spēj talantīgi visu izpildīt. Šī ir tāda mīlestība, par kuru raksta grāmatās – viņi dzīvoja ilgi un laimīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru