Skorpiona laiks ir sācies, tāpēc piesargies viņā iemīlēties: zelta vidusceļa nav – vai nu tu viņu mīli, vai ienīsti

Kad runa ir par Skorpionu, vai nu tu viņu mīli, vai ienīsti. Šajā gadījumā nekāda zelta vidusceļa vienkārši nav. Skorpions ir pati intensīvākā, sarežģītākā un emocionālākā zodiaka zīme.

Un, ja tu esi iemīlējies Skorpionā, tu esi nolemts. Tas ir tāpēc, ka viņš atšķiras no visām zodiaka zīmēm, ar kurām tu jebkad esi saticies. Kad jūs šķiraties, viņš aiznesīs daļiņu no tevis sev līdzi.

Viņa spēja būt diviem dažādiem cilvēkiem ir aizraujoša un briesmīga vienlaicīgi. Skorpions var būt kompānijas dvēsele, bet, tiklīdz kompānija izklīst, viņš var lieliski pavadīt laiku pats ar sevi.

Viņš ir neglābjams romantiķis un izmisīgs reālists. Viņš redz cilvēka patieso būtību un var tev pateikt rūgto patiesību par tevi pašu. Tāpat Skorpions viegli atklāj melus.

Laikā, kad Skorpions velta daudz pūļu un laika sev dārgam cilvēkam, viņš vienlaikus reti kad ļauj sev viņu iemīlēt līdz sirds dziļumiem.

Viņš var būt gan kaislīgs un dedzīgs, gan auksts un ass. Šī zodiaka zīme uzceļ ap sevi augstu sienu, lai pasargātu no sāpēm un vilšanās, tādēļ, ja tev izdosies satuvināties ar Skorpionu, uzskati, ka tev ir laimējies.

Uzticība viņam ir viss. Viņš tevi nekrāps un tev nemalos, dodot priekšroku pateicību pateikt sejā.

Daudzi uzskata Skorpionus par aukstiem un bezsirdīgiem, bet katrs, kas izjutis Skorpiona mīlestību, zina, ka viņa sirds ir dziļa, tumša un vienlaikus pilna mīlestības.

Viņš runā tikai tad, kad tam ir nozīme, un klausās vairāk nekā runā.

Viņam ir bieza āda, un viņš ir sarkastisks. Lai labāk iepazītu Skorpionu, būs nepieciešama pacietība.

Piesargies iemīlēties Skorpionā, jo, tiklīdz tu to izdarīsi, viņš izmainīts tavus uzskatus par to, ko tu sagaidi no mīlestības un attiecībās. Viņš tev kļūs par standartu, ar kuru tu salīdzināsi visus.

Strēlnieks ir uzticams, un, ja viņš uzskatīs tevi par savu draugu, viņš cīnīsies par tevi un vajadzības gadījumā sniegs tev atbalstošu plecu.

Viņš dos tev labāko padomu un atbalstīs laikā, kad citi tevi atstās. Viņš pacels telefona, lai cik vēlu tu arī nezvanītu. Viņš pieliks visas iespējamās un neiespējamās cilvēciskās pūles priekš tiem, kas to ir pelnījuši.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru