Skorpions vairs netiek uzskatīts par nešpetnāko zodiaka zīmi. Britu astrologi “kronē” jaunu līderi

Nesen britu astrologi pārsteidza visus horoskopa cienītājus, paziņojot, ka patiesībā viltīgākā un nešpetnākā zodiaka zīme ir Ūdensvīrs. Pirms šā paziņojuma ar šo godu varēja lepoties Skorpions.

Britu astrologiem ir savi apsvērumi – viņi uzskata, ka cilvēki, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē, to vien dara, kā rada problēmas un bojā dzīvi citiem cilvēkiem, bet intervālos starp saviem izlēcieniem slīgst pašpārmetumos, kas atkal irpamatīgs pārbaudījumsapkārtējo nerviem.

Vienlaikus nešpetnākā horoskopa zīme nodēvēta arī par vienu no vieglprātīgākajām – Ūdensvīrs nepārstājkaitēt citiem, nedomājot, kādas sekastas var atstāt uz viņu pašu.

Bet nevajag domāt, ka britu astrologu veiktās izmaiņas reitingā, ir padarījušas Skorpionus jaukus un nekaitīgus. Nav šaubu, ka Skorpioni ir viltīgi un nejauki – viņi ir ārkārtīgi pretrunīgas personības, nežēlīgi un aizrautīgi.

Atšķirībā no vieglprātīgā Ūdensvīra, cilvēki, kas dzimuši Skorpiona zīmē, ir smalki analītiķi ar labi attīstītu intuīciju.

Lasi vēl: Katram arābam ir daudz sievu, kuras darīs visu lai vīrs būtu apmierināts. Meitenes ar varu tiek apprecinātas un tad seko šis!

Skorpioni ir līderi, kuri tiecas pēc panākumiem, un viņiem nav nepārvaramu šķēršļu. Slēptu aprēķinu, intrigu un kaislību atmosfērā patmīlīgie Skorpioni jūtas visnotaļ komfortabli un nespēj iedomāties, kā var dzīvot savādāk.

Avots:

otvetin

COMMENTS

Pievienot komentāru