Puisis joka pēc iekliedza sabrukušā ēkā un kad izdzirdēja atbildi puisis sastinga

Šis ir stāsts par puisi no vienkāršas pilsētas Anglijā. Kādu dienu Aizeks kopā ar draudzeni Emīliju nolēma pastaigāties mežā, bet pāris pat nenojauta, kas viņus tur sagaida.

pussabrukušu ēku, kas viņiem radīja interesi. Tāpēc abi nolēma kādu laiku iet atsevišķi un rūpīgi izpētīt celtni no ārpuses.

Veicot būves aplūkošanu, Aizeks pamanīja caurumu sienā. Viņam uzreiz radās doma pajokot un nobiedēt draudzeni.

Viņš iekliedza caurumā vārdu “sveika”, domājot, ka Emīlija sadzirdēs atbalsi, bet tas, ko puisis saņēma pretī, viņu nobiedēja ne pa jokam.

Savas atbalss vietā Aizeks izdzirdēja rupju vīrieša balsi, kas viņamiedvesa šausmas, bet neapturēja no turpmākas rīcības.

 

Atgūstoties no šoka, puisis nolēma noskaidrot, kas par lietu. Kad viņš nokāpa ēkas pagrabā, tad ieraudzīja tur nevis monstru, bet kādu vīrieti, kurš tur bija iekritis pirms nedēļas un tika uzskatīts par pazudušu.

Aizeks nekavējoties izvilka cietušo no pagraba un sāka sniegt viņam pirmo palīdzību, jo viņa organisms bija dehidrēts un galīgi novājināts.

Lasi vēl: Bīstamas slimības, kuras tiek pārmantotas. Daba “nokopē” no vecākiem un bērniem nodod

Ja puisis nebūtu ielūkojies pagrabā, tad tur iekritušais vīrietis dienu vēlāk būtu nomiris.Tagad Aizeku pilsētā sauc par varoni, kurš nebūdams vienaldzīgs, izglāba cilvēka dzīvību.

Avots:

news

Pievienot komentāru