Šodien durvis ver pasaulē lielākā pulksteņu izstāde

No 22. līdz 27.martam Šveices pilsētā Bāzelē notiks ikgadējā pasaulē lielākā pulksteņu un juvelierizstrādājumu izstāde “Baselworld”. Izstāde šogad notiek jau 101 reizi.

Izstādes vēsture aizsākās 1997.gadā, kad 29 Šveices pulksteņu un juvelierizstrādājumu ražotāji apvienojās, lai sniegtu nozarei atbalstu smagajos Pirmā pasaules kara gados, sarīkojot pirmo izstādi, kurā kopā piedalījās 831 uzņēmumi.

Tagad “Baselworld” ir globāls, nozares nozīmīgākais pasākums, kurā savus izstrādājumus ik gadu izstāda 1600 uzņēmumi un to apmeklē virs 100 tūkstošiem viesu un ap 4 tūkstošiem mediju pārstāvju.

Vadošie luksusa pulksteņu zīmoli, kas tiks eksponēti “Baselworld 2018” ir “Rolex”, “Omega”, “TAG Heuer”, “Breitling”, “Patek Philippe” un “Breguet”. Tāpat izstādē piedalās pasaules vadošie rotaslietu un modes nami, kas izceļas arī ar augstas kvalitātes un izsmalcināta dizaina pulksteņiem un juvilierizstrādājumiem, piemēram, “Chopard”, “Bucheron”, “Herm?s”, “Bvlgari”, “Louis Vuitton”, “Chanel”, “Gucci” un “Dior”.

“Tradicionāli “Baselworld” ir vieta, kurā pasaules lielākie pulksteņu un juvelierizstrādājumu ražotāji pirmo reizi publikai atrāda savus jaunumus. Tā ir kā pulksteņu un rotaslietu pasaules “Detroit Auto Show” vai Parīzes modes nedēļa,” stāsta “Chopard” salona pārstāve Madara Kancāne.

Tā, piemēram, “Chopard” vadības oficiālais paziņojums šorīt Bāzelē apliecina, ka uzņēmums no 2018.gada jūlija pāriet uz 100% ētiskā jeb “Fair Gold” zelta izmantošanu savos izstrādājumos.

Pievienot komentāru