Spēcīgākā lūgšana naudas un labas veiksmes piesaistei! Kad un kā to lasīt!

Lūgšana ir efektīvs veids, kā piesaistīt to, ko vēlaties savā dzīvē. Tomēr, lai Kungs un svētie dzirdētu tavu vēršanos, jums jātic viņu palīdzībai. Vietņu eksperti vairākkārt ir ierosinājuši izmantot spēcīgus rituālus, lai iegūtu naudu.

Lasi vēl: Izvēlies vienu no dzīvniekiem, lai uzzinātu visus savus noslēpumus! Šo testu izlemj iziet ne visi!

Ja jūs baidāties, ka rituālu sekas var negatīvi ietekmēt tevi un tavu mīļoto, izmantojiet ne mazāk efektīvas lūgšanas. No šī raksta jūs varat uzzināt par vienu no visefektīvākajām lūgšanām, kas palīdzēs jums piesaistīt bagātību un veiksmi.

Kā pareizi lasīt lūgšanu par veiksmi un naudu

Lai lūgšana darbotos, ir jāievēro daži vienkārši noteikumi, un pēc tam drīz jūs varēsiet rast bagātību un veiksmi savā dzīvē.

Lūgšanas lasīšanas laiks. Lūgšana ir sava veida reliģiskais rituāls. Parasti rituālus veic vakarā, jo šajā laikā viņiem piemērotā enerģija palielinās. Kad mēs sakām lūgšanas, mēs meklējam palīdzību no Augstākajiem Spēkiem- Dievu un Svēto. Tādēļ vislabāk kristiešu rituālus ir veikt no rīta.

Apkārtējais izkārtojums. Ir vēlams teikt lūgšanas, kad esam vieni. Mēģiniet izvēlēties vislabāk apgaismoto istabu savā mājā. Jums nevajadzētu novērsties uz svešām skaņām un cilvēkiem, citādi rezultāta nebūs.

Lūgšanas pareiza skaitīšana. Lūgšana lasīt vislabāk ir čukstus, lai citi ģimenes locekļi tevi nedzirdētu. Mēģiniet iemācīties to no galvas, un, ja tas nesanāk, tad uzmanīgi pierakstiet to uz balta papīra. Lasot, nesteidzieties, katram tavam vārdam jābūt no dvēseles dziļumiem.

Koncentrējieties uz lūgšanu. Lasīšanas brīdī ir svarīgi koncentrēties tikai uz to. Jums jāsaprot katrs izteiktais vārds. Pirmkārt, atbrīvojoties no sūdzībām un nepatīkamām atmiņām, pieskaņojieties pozitīvam noskaņojumam. No rīta mūsu domas ir tīras, un tām nav liekas nevajadzīgas informācijas – tas ir vēl viens iemesls, kāpēc vislabākā lūgšana tiek izrunāta tūlīt pēc pamošanās.

Lasi vēl: Veikalu tīkls ”RIMI” ar skaistu žestu iepriecina visus bērnus un viņu vecākus

Lūgšana par labklājību un veiksmi

Vakarā pirms gulēšanas, ielejiet glāzi svēta ūdens. Novietojiet viņu netālu no gultas un ne ar vienu nerunājoties dodieties gulēt. Pamostoties, neizkāpjot no gultas, ņem ūdens trauku un saki:

“Kungs, jūsu laipnība un varenība palīdz jums piedot grēciniekus un augšāmcelt mirušos. Dāsni apdāvinicilvēkus ar ražu, bagātību un visas zemes svētībām. Uzklausiet mani, Dieva (viņa) vergu (-us) (vārdu), izpildiet manu lūgumu. Ļaujiet man gūt panākumus biznesā. Lai nauda manā makā būtu kā zvaigznes debesīs. Es ticu, Kungs Dievs, Tavā spēkā, Tava pastāvībā, un mana ticība palīdz man atrast to, ko es gribu. Āmen. ”

Pēc tam izdzeriet ūdeni. Atkārtojiet lūgšanu katru rītu 7 dienas. Šajā laikā neaizmirstiet katru vakaru uzpildīt glāzi ar svētīto ūdeni.

avots

Pievienot komentāru