Pildām zivtiņas – 2 lieliskas receptes katrai dienai!

Pavārs iesācējs, sadzirdot par to, ka būs jāgatavo pildīta zivs, noteikti krīt panikā. No pirmā acu uzmetiena varētu šķist, ka tas ir ārkārtīgi sarežģīts darbiņš, taču mēs jums šodien pierādīsim, ka tā nebūt nav.

Lasi vēl: Spēcīgākā lūgšana naudas un labas veiksmes piesaistei! Kad un kā to lasīt!

Pildīta zivs ir ātri pagatavojams un ļoti gards ēdiens, kuru jums noteikti jāizmēģina. Saprotams, ka ir arī ārkārtīgi grūtas receptes, ar kurām galā tiks tikai ļoti pieredzējis pavārs, bet šoreiz mēs pie tādām klāt neķersimies. Iepazīstinām ar divām pavisam vieglām receptēm.

Pirmā recepte: “Zivs ar olu pildījumu”

Sastāvdaļas:
1 vesela zivs
1 sīpols
2 vārītas olas
200 g skābā krējuma
2 ēdamkarotes mannā putras
100 g sviesta
sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:
Zivi attīriet no asakām un iekšām, nogrieziet nost galvu. Sīpolu nomizojiet un smalki sarīvējiet, tad to sviestā mazliet apcepiet. Olas sasmalciniet un lieciet klāt sīpoliem. Uzvāriet 1 tējkaroti mannā divās ēdamkarotēs ūdens, pievienojiet sāli, piparus, visu samaisiet. Lieciet mannā klāt olām un sīpoliem. Visu atkal rūpīgi samaisiet.

Sāliet un piparojiet zivi. Tad sāciet to pildīt ar iegūto pildījumu, aiztaisiet to ciet ar zobu bakstāmajiem kociņiem vai diedziņu. Cepamo pannu apsmērējiet ar sviestu un pa virsu tai lieciet zivi. Cepeškrāsni uzsildiet līdz 120 grādu temperatūrai, kur zivi cepiet 8 minūtes. Tad aplejiet zivi ar skābo krējumu un cepiet vēl 30 minūtes. Zivs ir gatava – varat pasniegt to galdā!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru