Spēcīgs augs, kas atpestīs jūs no bezmiega un trauksmainības. Ir vērts ievākt!

Ja Jūs dažādu faktoru ietekmes dēļ ciešat no bezmiega vai miega trūkuma, būsiet ļoti priecīgi uzzināt, ka ir neticami efektīvs un dabisks veids, kā mazināt bezmiegu un ārstēt trauksmainību un nervu stāvokli!

Baldriāna sakne ir spēcīgs līdzeklis, kas tika izmantots kopš 2. gadsimta AD. pateicoties tā spēcīgajām nomierinošajām un prettrauces īpašībām.

To bieži pievieno tējas maisījumiem, kas veicina miegu, bet tam ir arī citi ieguvumi veselības jomā, piemēram, asinsspiediena pazemināšana, bet arī nomierinošas spējas.

Šeit ir svarīgākās šī auga priekšrocības:

Palīdzība pret bezmiegu.

Pētnieki atklāja, ka šis augs samazina laiku, kas nepieciešams, lai aizmigtu, un tas atšķirībā no daudzām miegazālēm rada mazāk blakusparādību.

Bezmiega ārstēšanai baldriāna sakne jākombinē kopā ar citiem nomierinošiem augiem, piemēram, apiņiem (Humulus lupulus) un citronu balzāmu (Melissa Officinalis).

Pētījums, kas analizēja to ietekmi uz bērniem ar miega traucējumiem, kas tika publicēts Fitomedicīnā, parādīja, ka pat 81% gulēja daudz labāk pēc baldriāna un citrona balzamu zāļu lietošanas.

Šīs baldriāņa saknes īpašības ir saistītas ar smadzeņu GABA līmeņa palielināšanos, pateicoties tā nomierinošajām īpašībām. GABA (gamma-aminobutilēts skābe) ir inhibējošs neirotransmitētājs, un tā diezgan liels daudzums kalpo kā nomierinošs līdzeklis.

In vitro pētījums parādīja, ka baldriāņa ekstrakts izraisa GABA atbrīvošanos no smadzeņu nervu galiem un tā bloķēšanas, lai neatgrieztos nervu šūnās.

Turklāt baldriāņa skābe nomāc fermentu, kas iznīcina GABA, kas atkal pastiprina GABA līmeni un nodrošina pienācīgu nakts atpūtu.

Nomierina trauksmainību.

Pētījumi rāda, ka šis augs palielina GABA daudzumu, kas nomierina trauksmi un regulē nervu galus. Baldriāņa skābe un valerenols šajā augā ir spēcīgi pretiekaisuma līdzekļi. Šim līdzeklim ir tāds pats efekts kā recepšu medikamentiem un nerada nopietnas blakusparādības.

Samazina arteriālo asinsspiedienu.

Tā kā šis auglis nomierina ķermeni un prātu, tas arī pazemina asinsspiedienu. Augsts asinsspiediens palielina insulta un sirdslēkmes risku, taču daudzi labvēlīgie savienojumi baldriānī dabiski samazina to un tādējādi saglabā sirds veselību.

Pārvalda stresu.

Šis augs jums palīdzēs arī tikt galā ar ikdienas stresu, atslābinot ķermeni, pateicoties uzlabotajam GABA līmenim. Relaksācija ir stresa pretstats, tādēļ baldriāņa sakne ir tas augs, kas jums nepieciešams.

Tas efektīvi novērsīs gan fizisko, gan psiholoģisko stresu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru