Spēka dienas 2019. gadā, kurās tu droši drīksti riskēt, veikt lielus pirkumus un negūt nekādus zaudējumus

Augusts

  1. augusts: viena no pašām dinamiskākajām dienām vasarā un augustā. Enerģija būs tik spēcīga, ka skars visu cilvēci kopumā, ne tikai katru indivīdu atsevišķi. Šis būs globālu pārmaiņu laiks, uz ar šīm pārmaiņām nāksies samierināties.
  2. augusts: diena, kurā panākumi mīlas jomā pozitīvi atsauksies uz finanšu lietām, un otrādi. Astrologi iesaka koncentrēt visu savu uzmanību uz pašiem aktuālākajiem uzdevumiem.
  3. augusts: šajā dienā planētas un zvaigznes dos cilvēkiem spēku pieņemt pašus svarīgākos lēmumus. Daudzus no mums planētas piepildīs ar pārliecību, tāpēc astrologi rekomendē neatlikt uz vēlāku to, ko var izdarīt 24. datumā. Galvenais – nepiešķirt pārāk lielu nozīmi padomiem, kurus dod apkārtējie.

Septembris

  1. septembris: planētas aktivizēs veiksmes enerģiju. Veiksmīgi būs pirkumi, kā arī jaunas uzsāktās lietas. Lai uzvarētu konfliktu situācijās, līdz pat pašām beigām nedrīkst piekāpties.
  2. septembris: astrologi rekomendē nodarboties ar svarīgām lietām vai sportu, nomainīt imidžu, doties braucienā. Enerģija pietiks visam. Galvenais – saglabāt darbības secīgumu.
  3. septembris: labākā diena komunikācijai un jaunām pazīšanām. Tiem, kas jau ir attiecībās, vēlams izrādīt palīdzību otrai pusītei.
  4. septembris: garīgo meklējumu diena. Šajā dienā var veikt intelektuāli sarežģītus uzdevumus. Astrologi rekomendē paļauties tikai uz savu personīgo pieredzi.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām veiksies mīlestībā 2019. gadā; Dažiem pāriem gaidāms ģimenes pieaugums

Oktobris

  1. oktobris: laba diena, lai izpildītu vēlēšanos un radītu dzīves plānus. Zvaigznes un planētas palīdzēs nepazaudēt ticību sev un gaišajai nākotnei.
  2. oktobris: diena būs lieliski piemērota, lai sniegtu palīdzību kolēģiem, tuviniekiem un otrajai pusītei. Šajā dienā dari vairāk laba, lai pēc tam veiksme atgrieztos pie tevis visdažādākajos veidos.
  3. oktobris: astrologi iesaka šajā dienā atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Tas attiecas ne tikai uz nevajadzīgām lietām, bet arī slimīgas piesaistes pagātnei vai cilvēkiem. Šī būs laba diena, lai izbeigtu attiecības, lai mainītu darbu.

Novembris

  1. novembris: atstāj ierasto rutīnu un sāc meklēt jaunas emocijas un asas sajūtas. Šajā dienā iestāsies prieka un labklājības periods. Īpaša veiksme gaidāma mīlestības sfērā.
  2. novembris: paaugstināta zvaigžņu aktivitāte veicinās tālāku darbu plānošanu, palīdzēs ielikt pamatus nākotnes uzvarām un arī ikdienas darbiem. Pozitīvas būs fiziskās aktivitāte, kā arī intelektuāla piepūle un mājas darbi.
  3. novembris: pati pozitīvākā novembra spēka diena. Labāk to veltīt saziņai ar cilvēkiem, pastaigām, ceļojumiem. Pacenties izvairīties no negatīvi noskaņotiem cilvēkiem, lai saglabātu zvaigžņu dāvāto veiksmi.
  4. novembris: pēdējā rudens spēka diena būs veiksmīga radošām personībām, kā arī visiem tiem, kas nodarbosies ar jaunu zināšanu iegūšanu.

Decembris

  1. decembris: šis būs veiksmīgs laiks, lai veiktu finansiālas darbības, pirkumus, grūtu darbu, kas prasa izdomu. Šajā dienā ir izdevīgi nodarboties ar nekustamā īpašuma, tirdzniecības un maiņas jautājumiem.
  2. decembris: 2019. gada pēdējā spēka diena kļūs par stabilitātes un laba noskaņojuma dienu. Veiksme gaidīs visus, kas spēs labajā noskaņojumā padalīties ar apkārtējiem.

Avots:

nalivka

Pievienot komentāru