Steidzami aizvāc šīs lietas no savas gultas, pretējā gadījumā iekulsies nelaimē un naudas trūkumā. Tici vai ne, tas reāli strādā!

Spogulis

Spoguli nedrīkst novietot gultā, kā arī aizliegts turēt spoguli guļamistabā. Spogulis ir spēcīgs maģisks objekts, kas piesaista negatīvo enerģiju, un tieši caur spoguli cilvēks var nokļūt tumšās enerģijas plūsmās.

Adatas un saspraužamās adatas

Tu nedrīksti likt adatas un saspraužamās adatas gultā, jo, nokļūstot tur, šie priekšmeti uzreiz piesaista tavai dzīvei strīdus, tenkas, konfliktus un ienes nesaskaņas jebkurās attiecībās. Īpaši bīstami ir novietot adatas un saspraužamās laulības gultā, kur guļ vīrs un sieva.

Zāles

Zāles nes slimības, nevis atveseļošanās enerģiju. Tāpēc nedrīkst likt gultā nekādus medikamentus, pretējā gadījumā būs ļoti grūti izveseļoties. Bet – ja vesels cilvēks iegulsies šajā gultā, viņš noteikti saslims.

Lasi vēl: Zelta “algas likums”, kas piesaistīs tavā dzīvē bagātību un veiksmi. Tici vai ne, bet tas reāli strādā!

Telefoni, portatīvie datori un planšetdatori

Elektronisko sakaru līdzekļus nedrīkst likt gultā – tajos ir milzīgs daudzums dažādas informācijas, arī ļoti negatīvas un pat briesmīgas, enerģija šajos priekšmetos ir nepārtraukta un jaudīga; tā var viegli iedragāt cilvēka dzīvi.

Parūpējies par savu gulēšanas vietu un atpūtu. Regulāri blakus gultai iededz baltu sveci ar vaniļas vai balto ziedu smaržu un izvēdini istabu – tas palīdzēs attīrīt guļamvietas enerģiju un piepildīs tevi ar dzīvīgu enerģiju, vienlaikus atpūšoties. Pirms gulētiešanas ir lietderīgi arī izrunāt šādu apstiprinājumu: “Lai mans miegs ir veselīgs un mana dzīve laimīga!”

Arī interesanti: Šie identiskie trīnīši ir izauguši par foršiem puišiem; tagad neviens nespēj viņus atšķirt

COMMENTS

Pievienot komentāru