Zelta “algas likums”, kas piesaistīs tavā dzīvē bagātību un veiksmi. Tici vai ne, bet tas reāli strādā!

Ļoti bieži mēs ātri iztērējam visu savu algu, bet tikai daži no mums saprot, ka šāda rīcība ir visu nepatikšanu un nabadzības cēlonis. Protams, ikvienam ir jāveic maksājumi un jāatmaksā aizdevumi, taču cilvēks var uzlabot savu finansiālo stāvokli un nodrošināt bagātību, piekopjot spēcīgu naudas piesaistīšanas praksi.

Lai finanšu veiksme tevi nekad nepamestu, pastāv pārbaudīts noteikums, kuru pastāvīgi ievērojot, tavā dzīvē būs vairāk naudas un tās apmērs ar laiku palielināsies.

Naudai piemīt īpaša enerģija, un, ja mēs to saņemam un uzreiz skrienam tērēt finansiālu un ģimenes problēmu risināšanai, tad naudas enerģija, kas bija paredzēta tev personīgi, uzreiz paiet tev garām.

Lai tas nenotiktu, tev jāievēro viens noteikums.

Tāds ir zelta “naudas noteikums” – nauda mājoklī jāatstāj pa nakti, lai iepludinātu tās enerģiju tavā dzīvesvietā. Bet nākamajā dienā tev vispirms ir jāsamaksā sev alga, naudai parādot, ka esi ar to tik apmierināts, ka ātri neiztērēsi to citu cilvēku un problēmu dēļ.

Tas nozīmē, ka katra alga vai citi ienākumi, kas tev ir, vispirms ir jātērē sev un, protams, savam priekam.

Jo vairāk prieka sagādās pirkums, jo labāk! Tev nav obligāti jāiztērē visa sava alga. Atvēli daļu, lai iepriecinātu sevi – piemēram, vienmēr tērē sev 10%. Šis pirkums var būt gan dārgs, gan vienkāršs.

Lasi vēl: Katru dienu izdzerot vienu glāzi šī dzēriena, jūsu vēders samazināsies par pāris centimetriem

Pats svarīgākais ir tas, ka šim pirkumam vajadzētu būt priekš tevis paša un jāpadara tevi laimīgu. Kādam tā var būt skaista kleita, citam – kafijas tase un mīļākā kūka kafejnīcā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru