Sulīgu bumbieru ēdieni; 7 rudenīgi cienasti, kuru garša reibina; Neviens no šiem ēdieniem neliks tev vilties

  1. Bumbieru marmelāde

Veikalā pirkta marmelāde pat tuvu nestāv klāt mājās gatavotajai. Pašu rokām gatavots našķis nesatur kaitīgos konservantus un atšķiras ar harmonisku garšu. Bumbieru marmelādei ir vien četras sastāvdaļas. Uzsmērējot šo gardumu uz svaigas maizītes, brokastis noteikti būs izdevušas.

  1. Vistas salāti ar bumbieru

Vista atgādina man kulinārijas universālo kareivi, no tās var pagatavot daudz un dažādus ēdienus, no uzkodām līdz pamatēdieniem. Bet vai jūs esat mēģinājuši vienā ēdienā apvienot vistu ar bumbieru? Noteikti pagatavojiet šos salātus, tie noteikti izrādīsies garšīgākie jūsu mūžā.

  1. „Pompadūra”

Daiļās franču marķīzes vārdā nosauktais deserts priecēs gan acis, gan garšas kārpiņas. Kamēr citi pasniedz bumbierus augļu salātu sastāvā, jūs tos pildīsiet, turklāt ar šokolādes-riekstu masu. Ir vērts izmēģināt!

Lasi vēl: Mājas desa folijā. Neiedomājami garda un viegli pagatavojama, bet galvenais – pilnībā nekaitīgs sastāvs

Vienmēr izvēlēties gatavos saldo šķirņu bumbierus. Pierādiet sevi kā talantīgu kulināru, kas neieciklējas uz tradicionālo ēdienu gatavošanu, bet ir atvērts jauniem eksperimentiem un cenšas pārsteigt. šī ēdienu izlase noderēs ne vien jums, bet arī jūsu draugiem.

Dalieties receptēs ar saviem draugiem, kolēģiem un pārējiem kulinārijas entuziastiem. Noteikti pastāstiet komentāros, kādus neparastus bumbieru ēdienus jūs gatavojat.

Avots:

damy

Pievienot komentāru