Sulīgu bumbieru ēdieni; 7 rudenīgi cienasti, kuru garša reibina; Neviens no šiem ēdieniem neliks tev vilties

Nedz ievārījumu, nedz kompotu! Ko vēl varētu pagatavot no šiem gardajiem augļiem?

Bumbieris ir auglis, kas izceļas ar perfektu formu, spilgtu apvalku, patīkamu smaržu un dievišķo garšu. Tas šķiet pilnībā pašpietiekams un apbrīnas vērts. Un vien retais zina, kā pasniegt šo brīnišķo augli, izņemot ievārījuma vai kompota veidā.

Ja gatavosiet desertu, bumbieri piešķirs tam sulīgumu un saldumu. Savukārt tie, kam vairāk garšo gaļas ēdieni, var padarīt tos aromātiskākus, pievienojot vien dažus šī augļa gabaliņus. Uzkodu piekritēji iemācīsies pagatavot nepārspējamus vistas salātus. Vārdu sakot, šajā recepšu izlasē atradīsiet gan desertus, gan pilnvērtīgus otros ēdienus un uzkodas, kas pārsteigs jūsu garšas kārpiņas.

7 bumbieru pasniegšanas veidi

  1. Bumbieri sīrupā

Laikam būtu jāsāk ar ziemas sagatavēm. Tradicionālajā variantā tas būs aromātisks bumbieru ievārījums, ir visai pagrūti atteikties no šāda deserta pie tējas tases. Taču man vairāk garšo bumbieri savā sulā. Tie sanāk ļoti saldi, aromātiski un mīksti. Šādus augļus varētu ēst bezgalīgi. Un jūs?

  1. Pīrāgs ar bumbieriem

Kārtainās mīklas izstrādājumiem manā grāmatā ir atvēlēta atsevišķa sadaļa. Tam ir vairāki iemesli. Pirmkārt, tie ir viegli pagatavojami (īpaši, ja mīklu vienkārši nopērk). Otrkārt, tie vienmēr sanāk garšīgi, vienalga, kādu pildījumu liek iekšā. Šajā receptē ir gan bumbieri, gan valrieksti, gan svaigais siers! Mēli var norīt!

  1. Cūkgaļa ar bumbieriem

Pastāv ļoti maldīgs priekšstats, ka bumbierus var izmantot tikai un vienīgi desertos. Taču cūkgaļa ar bumbieriem pilnībā lauž šo stereotipu. Pareizi iemarinēta cūkgaļa, kas pildīta ar saldiem un sulīgiem augļiem, sniegs īstu garšas baudījumu ikvienam gardēdim.

  1. Lavaša rulete ar bumbieriem

Atgriežamies pie daudzu iecienītās konditorejas. šoreiz lavaša deserts. Laika trūkuma gadījumos, vai tad, ja galīgi neesat draugos ar mīklu un negribat velti izšķiest gardo pildījumu, nopērciet lavašu. Kā pildījumu izmantojiet bumbieru šķēlītes un maigo biezpienu, šādi iegūstot brīnumgardo desertu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru