Svēti Vangas sakāmvārdi, lai savās dzīvēs piesaistītu laimi un naudu – Praksē pārbaudīta metode!

Lieliski sakāmvārdi, kas ļaus jums piesaistīt naudu. Labi, ka kaut kur uzgājām šo rakstu, citādi neko par to nezinātu. Lasiet sakāmvārdus paši un dalieties arī ar citiem, jo man pagāšreiz tie palīdzēja, tādēļ es tagad ar pārliecību vēlos dalīties ar saviem draugiem un radiem.

Nesolām, ka ienāks miljoni, bet būs pietiekoši pienācīga naudas summa. Nododiet šos sakāmvārdus arī citiem, un Dievs jums atdarīs ar labu. Novēlam veiksmi! Esam tik priecīgi, ka arī mēs atradām šo rituālu.

Vistas ola jūsu dzīves kvalitātes uzlabošanai

Lai izlabotu savu materiālo stāvokli, nepieciešams veikt šādu te rituālu, kur nepieciešams nolasīt sakāmvārdus vistu olām – tās tiek uzskatītas par visiedarbīgākām. Turklāt savu materiālo stāvokli spēs uzlabot pat tie cilvēki, kuriem nekad nekam nav naudas un vienmēr visam pietrūkst.

Rituāla veikšanai būs nepieciešama viena vistas ola, trīs monētas ar 10 centu nominālu, kā arī trīs sveces, kas nopirktas baznīcā dienu pirms rituāla veikšanas.

Lasi vēl: Šo sieviešu vārdu nēsātājas tuvāko gadu laikā sagaida grūts periods

Monētas (ar ģerboni uz leju) ielieciet cietā traukā, uz tām uzlieciet baznīcas sveces, bet pašā vidū jāatrodas vienai olai. Tad aizdedziniet sveci un tieši 33 reizes noskaitiet šādus sakāmvārdus:

“Balta vistiņa lauka vidū man olu atstāja, šī ola naudiņu piesaistīja. Tas, kurš paņems šo olu un apēdīs, tas bagāts kļūs un bada nekad vairs neizjūt. Pa pļavu staigāju es, Dieva kalps (Vārds, uzvārds), un olu apēst steidzu, lai Dievam pēcāk paldies teiktu. Tagad bagātība no manis vairs prom neies. Āmen.”

Tad atstājiet šīs trīs sveces uz plīts, ielejiet katliņā aukstu ūdeni un cieti novāriet olu. Tad sasitiet to pret pieri un sakiet šādus vārdus:
“Pret sevi olu situ, visu tās labumu sev es ņemu.”

Pievienot komentāru