Taro: Izvēlieties kārti un saņemiet svarīgu padomu jūsu turpmākajai dzīvei

Izvēlieties kārti, kura jūs visvairāk piesaista, un atklājiet sev īpašu padomu, kurš jums šobrīd ir ļoti nepieciešams!

Ja izvēlējāties:

Atslēgas

Tā ir atbilde uz visu, ko vēlamies un kurp vēlamies doties. Tas atspoguļo atrisinātās problēmas un pareizās izvēles. Mīlestībā tas nozīmē, ka veiksmes atslēga ir jūsu rokās un ka jums vienkārši ir jābūt gatavam apgriezties un virzīties uz priekšu, lai izdarītu to, kas jādara.

Šai kārtij ir nepieciešama attieksme: mums tas jādara, mums ir jāizlemj, mums jāiet. Viss ir atkarīgs no jums, ja vēlaties piedzīvot harmonijas un laimes mirkļus.

Četru lapu āboliņš

Mīlestībā šī karte simbolizē nestabilitātes, nenoteiktības un grūtību iziešanas brīžus, kuru atrisināšanai nepieciešama gudrība. Pirms jebkādu darbību veikšanas ir laiks analīzēm, dialogam un jāapbruņojas daudz ar pacietību.

Saglabājiet sevi harmonijā un virzieties pareizajā virzienā, neaizmirstot par sevi. Vēlme neļaut kādam kaut ko darīt ir ārkārtēja egoisma izpausme. Saprotot partneri dažādās situācijās, tiek novērstas neērtības un strīdi.

Lasi vēl: Sievietes panikā. ”Ko man tagad sev pašai nagus grauzt?” Latviešu dāmas sociālajos tīklos izgāž dusmas par aizliegumu strādāt skaistumkopšanas saloniem

Zvaigzne

Neatkarīgs ģēnijs mīt jūsos vai jūsu partnerī, ieviešot nedrošību attiecībās, ir svarīgi dalīties attiecībās ar jūtām, lai nākotnē izvairītos no distancēšanās un konfliktiem.

Šis ir lielisks laiks vientuļajiem cilvēkiem dibināt jaunas attiecības, un, ja jums jau ir kāds prātā, ieguldiet laiku šajā personā, jo jūsu spožums un pārliecība pieaug ar katru brīdi.

Avots:

yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru