Sievietes panikā. ”Ko man tagad sev pašai nagus grauzt?” Latviešu dāmas sociālajos tīklos izgāž dusmas par aizliegumu strādāt skaistumkopšanas saloniem

Vakar 6.novembrī tika lemts, ka sākot no pirmdienas, 9.oktobra Latvijā iestāsies ārkārtas stāvoklis. Tas stipri uz leju ”novilks” dažādas darba nozares.

Ārkārtējo situāciju izsludina Ministru kabinets uz noteiktu laiku, bet ne ilgāku par trim mēnešiem. Ārkārtējo situāciju valdība var atcelt pirms noteiktā laika, ja valsts apdraudējums ir novērsts vai pārvarēts, vēsta Latvijas vadošais portāls Leta.

Piektdienas vakarā, kad šis paziņojums tika publicēts latviešu daiļā dzimuma pārstāves krita izmisumā izlasot, ka no 9.novembra nedrīkst strādāt arī skaistumkopšanas saloni.

Tas nozīmē, ka atkrīt, gan manikīrs, gan ķermeņa tetovēšana, dažādas sejas procedūras, skropstu pieaudzēšana un daudz citas nozares, kurām sievietes ir stipri pieķērušās. Frizētavas strādāt drīkst, taču starp klientiem jānodrošina 2m distance.

Sociālajos tīklos dāmas dalās ar savām izjūtām šo paziņojumu izlasot. Liela daļu sieviešu ir saniknotas un nesaprot, kā tagad šīs nedēļas iztiks bez šīm procedūrām.

Lasi vēl: No pirmdienas, 9.novembra Latvijā izsludinās ārkārtējo situāciju, šāds lēmums piektdien pieņemts valdības sēdes laikā

Sievietes vietnē ”Facebook” kopējās grupās apspriež šīs situācijas sekas. Daudzas meistares dalās ar skumjām, ka jāslēdz ciet saloni un nesaprot kā spēs samaksāt telpu īri. Meistares steidz līdz 9.novembrim vēl strādāt cik spēj.

Dāmas, ko jūs par šo domājiet? Dārgās meistarītes, vai uzskatāt to par pareizu? Lūdzu, dalieties ar savām domām komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru