Tev nenāksies dzīties pēc tiem, kuriem ir lemts būt tavā liktenī, bet pārējos sūti labi vien tālu

Šie cilvēki cīnās kopā. Viņi cīnīsies viens par otru arī nākotnē, jo tikai tā attiecības turpinās pastāvēt. Atrunas – tas viss ir ilūzija. Tā ir ilūzija tam, uz ko mēs neesam spējīgi.

Atceries sekojošo: ja ir vēlēšanās, iespēja vienmēr atradīsies!

Diemžēl, pirms es apjautu šo faktu, ka man kāds ir jāatlaiž, man nācās daudz ciest. Beigu beigās cilvēki rīkojas tā kā paši vēlas. Es nevaru neko ar to padarīt.

Beigās es noslēdzu vienošanos pati ar sevi. Es sapratu, ka es nevaru izdarīt neko, lai cilvēki pārstātu būt egoistiski. Tomēr es varu rūpīgi izvēlēties tos cilvēkus, kuriem es esmu gatava veltīt laiku un spēkus.

Es izaugu un apzinājos to faktu, ka vairāk pa visu mani ir jāciena tieši sevi. Man nav vajadzīgs cilvēks, kuram neesmu vajadzīga es. Es vairāk nedzīšos nevienam pakaļ. Un tas nebūt nenozīmē, ka es esmu ieciklējusies uz sevi. Es vienkārši vēlos, lai cilvēki izturas pret mani tā, kā es pret viņiem. Viss ir ļoti vienkārši.

Lasi vēl: Gardākie krāsnī cepti kartupelīši. Daiviņas vienmēr sanāk ar satriecošu groziņu!

Neskatoties uz to, ka šķirties ar cilvēku, kurā ielikts tik daudz spēku, nav vienkārši, es vienalga zinu, ka nekad nelūgšu kādu palikt manā dzīvē. Un jūs arī nedariet to pašu.

Lūdzu, glabā savu mīlestību un spēku tiem, kas ir tā patiešām vērti. Tu esi pelnījis laimi un to, lai tevi mīl. Tev piedāvā kaut ko mazāk? Tad tas nav tā vērts!

Avots:

myfeelings

Pievienot komentāru