Tikai viena tablete, un tavs naudas koks pastāvīgi ziedēs – kaimiņiene izmēģināja un tiešām ziedēja viņas naudas koks!

Naudas koks – diezgan populārs augs ziedu audzētāju vidū. Jā, un kā nebūt populāram ar tik patīkamu vārdu “nauda” nosaukumā. Ja naudas koks, izdala jaunas lapas – ģimene būs pārtikusi.

Nu, ja tas zied – liela mīlestība. Diemžēl, tikai daži ir redzējuši, kā naudas koks zied. Tieši siltajās zemēs, tāpat kā mūsu kastaņi, tas zied tieši uz ielas. Mūsu platuma grādos jums jāmēģina saskatīt šo fenomenu. Bet tas ir tā vērts. Turklāt ir efektīvs veids, kā stimulēt naudas koku ziedēt.

Tomēr ir viena tablete, kas “piespiedīs” naudas koku uzziedēt. Tabletes ir lētas, un to nekad netrūkst. Tas ir aspirīns – unikāls “produkts”, tas jau sen ir veiksmīgi izmantots iekštelpu puķkopībā. Un ne tikai. Tabletes izmantoja arī dārzā.

 

Kā pagatavot?

Gatavojot šo produktu, ir svarīgi atcerēties, ka “labākais ir ienaidnieks” un nepārspīlēt ar devu, cenšoties pastiprināt efektu. Tāpēc uz litru ūdens ir nepieciešama viena aspirīna tablete. Tablete, protams, vispirms jāsasmalcina pulverī un pēc tam jāizšķīdina siltā ūdenī.

Mazliet par izsmidzināšanu. Principā naudas koks pret to izturas labi. Galvenais, lai ir silts un arī šķīdums ir silts. Un noregulējiet izsmidzinātāju tā, lai ūdens no tā izplūstu kā migla – sīkās pilītēs. Fakts ir tāds, ka, ja jūs izsmidzināt ar lieliem pilieniem, tas tikai kaitēs naudas kokam.

Lasi vēl: Īpašs noteikums saistībā ar rabarberiem: ”Mana omīte teica, ka tos nedrīkst lietot uzturā pēc Jāņiem, vai taisnība?”

Acetilsalicilskābe ir vissvarīgākā lieta, ko tā dara augiem – tā stiprina to imunitāti. Augi labāk panes “neuzmanīgu” aprūpi: uztura trūkums, pārmērīgu mitrumu, slimības.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru