TOP-5 zodiaka zīmes, kuras mīl skandalēt. Sataisīs jums skandālu uz līdzenas vietas!

Kas to būtu domājis!

  1. vieta – Skorpions

Skorpioni atrodas piektajā vietā, jo pēc savs būtības viņi mēģina nešķirot cilvēkus un pret visiem izturēties vienādi: ļaunprātīgi un negatīvi. Viņi bieži var paaugstināt savu pašapziņu uz citu cilvēku rēķinu, tostarp savu tuvinieku. Lai sasniegtu savus mērķus, Skorpioni ir gatavi uz visu.

Skorpioni ir ļoti skandalozi un augstprātīgi cilvēki, kuri vajadzības gadījumā var izlikties par laipniem un maigiem. Tomēr ir vērts būt piesardzīgiem, jo ​​tas nebūs ilgi. Viņi ir gatavi dzīvot pēc principa „Mērķis attaisno līdzekļus”.

  1. vieta – Zivis

Ceturto vietu ieņem vēl viens melu un manipulāciju meistars – Zivis. Bieži vien viņu meli var kļūt par vājību. Biežo melu dēļ Zivis var apmaldīties savus vārdos. Dramatisms, tenkas, intrigas, strīdi, histērijas un skandāli – tas šīs zīmes pārstāvjiem ir kā zivij ūdens. Šādās situācijās Zivis jūtas komfortabli.

  1. vieta – Vēzis

Bronzas vieta pienākas Vēzim. Visos savos aizvainojumos un dzīves nelaimēs viņi vaino apkārtējos, un bieži vainīgie izrādās tuvinieki. Pateicoties labai atmiņai un dusmām, Vēži atcerēsies visus apvainojumus, bieži vien uzsāks domstarpības, no kā paši gūs lielu prieku.

Kopumā Vēzis ir diezgan gļēvulīgs, un nekad pirmais neuzsāks kautiņu baiļu dēļ. Vēzis visticamāk neko neuzsāks, ja kāds viņam iesitīs pirmais, jo Vēzis ir labs meistars tikai strīdos, nevis kārtīgos kautiņos.

  1. vieta – Jaunava

Sudrabs noteikti pienākas Jaunavai. Jaunavas ir izteikti pesimisti, kas ļoti bieži mīl izvest cilvēkus no pacietības pat sīkumu dēļ. Jaunavas bieži ir uzvilktas, viņas reti kad var redzēt labā garastāvoklī. Viņu līdzcilvēkiem nereti ir jādzird pārmetumi un apsūdzības.

Saziņa ar Jaunavām, neatkarīgi no tā, kā sākās, visticamāk beigsies ar nepārtrauktu kliegšanu, pārmetumiem un sūdzībām. Jaunavas var viegli izvest pat pašus mierīgākos cilvēkus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru