Smieklu diena 1. aprīlis: kā viegli izjokot draugus, kolēģus un ģimenes locekļus

Neoficiāli 1. aprīlis tiek atzīmēts kā smieklu dienu. Vēl viens nosaukums ir – Muļķu diena.

Saskaņā ar vienu hipotēzēm, smieklu dienai ir kopīgas saknes ar antīkajām pavasara dienām, kad seno pilsētu un ciemu iedzīvotāji sanāca mežos un sarīkoja svētkus ar dziesmām, dejām, upurēšanu dieviem. Senie grieķi uzskatīja, ka cilvēkam noteikti ir jāsmejas.

Pēc citas versijas, ieradums jokot 1. aprīlī saistās ar jaunā gada pārnešanu. 16.gs. vidū, kad karalis Kārlis IX reformēja Francijas kalendāru, pārnesot jauno gadu uz 1. janvāri. Bet daudzi turpināja svinēt svētkus 1. aprīlī. Cilvēkus, kuri turpināja svinēt svētkus kā iepriekš, sauca par “aprīļa muļķiem”.

Kā izjokot draugus 1. aprīlī

1.aprīlis ir lielisks iemesls, lai parādītu savu humora izjūtu. Tikai atceries, joks ir tā lieta, pēc kuras smieklīgi jābūt visiem joka dalībniekiem.

Pa telefonu

Zvani draugam un palūdz, lai viņš neatbild uz zvaniem nākamās 5 minūtes, jo tālruņa operators strādā uz līnijas un viņu var savainot ar strāvu. Pēc neilga laika vēlreiz pazvani draugam, un, ja viņš paceļ klausu, veic šausmīgu kliedzienu.

Joks ar zobu pastu

Piepildi zobu pastu ar majonēzi vai krējumu un atstāj ierastajā vietā. Tev atliek gaidīt tikai rītu, lai redzētu kā joks nostrādājis.

Kā izjokot kolēģus

“Viltotās norādes”

Uzņēmumā, kur ir daudz apmeklētāju, tu vari uzrakstu “WC” vai “Tualete” uzlikt uz pilnīgi citas telpas durvīm. Uzraksta “Tualete” vietā tu vari izmantot uzrakstu “Bufete”. Ticiet, konkrētā kabineta darbiniekiem neskaitāmas reizes nāksies stāstīt, ka šajā vietā nav bufetes.

Galva burkā

Atceries, šis joks nav domāts cilvēkiem ar vājiem nerviem. Sarīko ballīti kolēģiem, bet iepriekš piepildi burku ar ūdeni. Izdrukā fotogrāfiju ar kāda seju, ieliec burkā un ievieto to ledusskapī. Lai pārsteiguma efekts strādātu, aizsūti kādu uz ledusskapi pēc kečupa.

Viltotā banknote

Parādi kolēģim 50 eur banknoti un pasaki, ka tev veikalā izdeva “viltotu” banknoti. Saki, ka kopija ir ļoti precīza un atšķirt no īstas var tikai pēc vienas nianses. Kolēģis noteikti ieinteresēsies, tāpēc piedāvā viņam likmi: ja viņš atradīs šo “atšķirību”, tad tu viņam pa īstam iedosi 50 eur. Ticiet, “viltojuma” pazīmes meklēšana viņam aizņems veselu dienu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru