Trīs istabas augi, kas nes bagātību. Ievies kādu no tiem mājās un būsi pārsteigts, ka tavs maciņš kļūst arvien biezāks

Daudzi augi kļūst par mājas rotājumu. Tie ienes omulību, skaistumu un kārtību jebkurā telpā. Pastāv arī viedoklis, ka papildus tam mājas augiem ir arī citas priekšrocības: tos var izmantot, lai piesaistītu veiksmi, mīlestību, veselību un citus labumus.

Kādi augi piesaista naudu?

Pēc tautas ticējumiem, bagātību var nest šādi istabas augi:

• olveida krasula (naudas koks);

• kaktuss;

• ģerānija.

Katru no šiem augiem aplūkosim sīkāk.

Olveida krasula

Šis augs ir labāk pazīstams ar citu nosaukumu – naudas koks. Katrs to ir redzējis vismaz vienu reizi dzīvē: tam ir lielas lapas – nokrītot tās izžūst un iegūst sudrabainu krāsu, kas ļoti atgādina monētas. Iespējams, no šejienes arī cēlies auga nosaukums.

Tiek uzskatīts, ka naudas koks noteikti ienesīs mājā bagātību, ja no paziņām par naudu paņemsi stādīšanai asnu. Naudas koks jāstāda tikai jaunā podā, vēlams zaļā, melnā vai sarkanā krāsā.

Lai palielinātu iespējamību kļūt bagātam, zemē, kur augs krasula, daži iesaka ierakt monētu.

Kaktuss
Grūti noticēt, bet karsta tuksneša iemītnieks arī var piesaistīt naudu. Ar īpašu enerģiju kaktuss novērš naudas izšķērdēšanu, uzlabo sava audzētāja garīgās un biznesa spējas, kā arī atbaida zagļus (kas ietekmē arī naudas daudzumu mājā).

Mājas kaktuss izceļas ar to, ka nav kaprīzs – vienīgais kopšanas noteikums ir novietot to vietā, kur ir daudz saules gaismas.

Lasi vēl: Pasaki mums savas automašīnas krāsu un mēs tev pastāstīsim par tevi visu ko vēlies zināt!

Ģerānija
Šis augs ir plaši pazīstams ar savām pozitīvajām īpašībām: papildus bagātībai ģerānija mājai piesaista veiksmi, labklājību un mieru.

Lai maksimāli palielinātu auga pozitīvo devumu, to var novietot blakus citiem košiem mājas ziediem.

Pievienot komentāru