Kāpēc nedrīkst fotografēt tuvus cilvēkus, kad viņi guļ. Ielāgo šos padomus, lai atvairītu ļaunos spēkus!

Katram no mums ir mīļoto cilvēku fotogrāfijas. Tomēr tās drīkst uzņemt tikai tad, kad tavs tuvinieks ir nomodā. Patiešām, saskaņā ar senču pārliecību miegā cilvēkam ir liegta aizsardzība un viņš ir vairāk pakļauts ļauno spēku ietekmei. Šajā sakarā nav ieteicams viņu iemūžināt tik neaizsargātā stāvoklī.

Ezotērikā fotogrāfija tiek uzskatīta ne tikai par attēlu. Tai ir nozīmīga loma. Tātad – ar tās palīdzību iespējams uzzināt pagātni vai nākotni, kā arī noņemt lāstu vai pieburt mīlestību. Ir daudz iespēju.

Lūk, vairāki iemesli, kāpēc nevajadzētu fotografēt guļošu cilvēku:

Fotoattēlā atspoguļojas ne tikai cilvēka tēls, bet arī viņa enerģija. Un negodīgs burvis, kas piekopj melno maģiju, to var viegli izmantot savtīgos nolūkos.

Pastāv risks, ka starp guļošo cilvēku un fotogrāfu var izraisīties konflikts.

Netīšām nofotografētā cilvēka liktenis var mainīties uz slikto pusi. Līdz ar to viņa dzīvē sāksies melnā strīpa.

Ja cilvēks cieš no veselības problēmām, tad nevar gaidīt, ka viņš ātri atveseļosies.

Par pieaugušajiem

Līdztekus mistiskajam ir arī ikdienišķāki iemesli, kāpēc vajadzētu atteikties no plāna fotografēt guļošu cilvēku. Piemēram, par miegu atbildīgā viela melatonīns izstrādājas, guļot tikai tumsā. Ieslēdzot gaismu, lai uzņemtu fotoattēlu, šis process tiek traucēts. Rezultātā cilvēks var ne tikai pamosties, bet arī visu nākamo dienu justies slikti.

Ja paļaujamies uz zīmēm un ticējumiem, tad guļošu cilvēku nedrīkst fotografēt vairāku iemeslu dēļ:

Laulātajiem tas sola nesaskaņu un regulāru strīdu rašanos ģimenē.

Ja meitenes fotoattēlu ir uzņem viņas draudzenei, tad pēdējai parādās visas iespējas atņemt pirmajai viņas mīļoto vai dzīvesbiedru.

Turklāt ir iespēja, ka guļošais zaudēs skaistumu un veselību.

Tāpat jāpatur prātā, ka miega laikā, kā parasti tiek uzskatīts, dvēsele atstāj ķermeni un nonāk astrālajā sfērā. Ja cilvēka miers tiek izjaukts, tad viņa dvēsele var neatgriezties. Īpaši bīstami ir gadījumi, kad tuvumā atrodas spogulis, kas ir portāls uz citu pasauli.

Par grūtniecēm

Pastāv uzskats, ka grūtniecēm ir bīstami tikt fotografētām, turklāt jebkurā formā. Tas var radīt nevēlamas sekas, proti, sarežģījumus pirms dzemdībām vai to laikā. Izņēmums ir gadījumi, kad jau pēc ārsta diagnozes ir zināms, ka bērns piedzims fiziski vārgs. Šajā gadījumā pēc fotoattēla tiek meklēts “donors”, lai atjaunotu mazuļa veselību.

Par jaundzimušajiem

Mūsdienās daudzas jaunās māmiņas rīko savas un bērniņa fotosesijas, un daudzos gadījumos tas notiek vietā, kur jaundzimušais guļ. To darīt kategoriski nedrīkst. Jo guļoša cilvēka enerģija kaut kādā veidā atgādina to, kāda raksturīga mirušajam. Rezultātā pastāv risks piedzīvot milzīgas nepatikšanas.

Par bērniem

Ja nolem fotografēt savu guļošo bērnu, jāpadomā par sekām. Paturi prātā, ka miega laikā viņa biolauks ir ārkārtīgi jutīgs, un tu vari to netīši izkropļot. Tā rezultātā pastāv risks, ka bērns kļūs letarģisks un izklaidīgs. Šajā gadījumā psiholoģiskie traucējumi nav retums.

Lasi vēl: Trīs nelaimi nesoši sieviešu vārdi, kas var negatīvi ietekmēt likteni. Septiņreiz izvērtē, pirms nosauc savu meitu!

Kā izvairīties no negatīvām sekām?

Ja jau tā ir noticis, ka fotogrāfiju esi uzņēmis/uzņēmusi iepriekšējā dienā, pēc pamošanās cilvēks ir jānomazgā ar svētīto ūdeni neatkarīgi no viņa vecuma. Turklāt par labu nāks, ja nolasīsi lūgšanu “Mūsu Tēvs debesīs”. Bērniem zem spilvena ieteicams nolikt spoguli ar atstarojošo pusi uz augšu un domās jālūdz, lai tas pasargā mazuli no nelaimes.

COMMENTS

Pievienot komentāru