Trīs pāru vārdi, kuriem lemts būt par labiem vecākiem. Jūs esat lieliski!

Vārdi…vai tiešām, labas attiecības ar bērniem ir atkarīgas no  vecāku vārdiem? Šķiet, ka atbilde ir acīmredzama: «Nē, tas nevar būt! Kāda starpība kā sauc mammu un tēti?«, izrādās, ka zinātnieki ar to nav vienisprātis.

Kā izrādījās, noslēpums slēpjas mūsu un otras pusītes vārdā. Vārdu saderība bērna audzināšanā var spēlēt lielu nozīmi. Noteikti esat satikuši tādus pārus, kuri lieliski saprotas savā starpā un bērni viņus vienkārši dievina. Zemtekstā mēģināsim noskaidrot, kā viņus sauc.

Olga + Sergejs

Šiem cilvēkiem var būt grūtas attiecības un masa nesaprašanās, bet attiecībā uz bērniem šeit viss ir skaidrs un saprotams. Viņi precīzi zina, kāds izaugs viņu dēls un par ko kļūs meita.

Visus nopietnos jautājumus bērnu audzināšanā risina Olga. Viņa izvēlās skolu, Pieraksta kursiem un veic nopietnas sarunas, protams, ja tādas ir nepieciešamas.

Sergejs- tas ir «labsirdīgais« tētis, kurš var pažēlot, un vienmēr visu atļauj. Ja bērns  ir kaut ko sadarījis, viņš nelamāsies un nesagaidīs ar siksnu pie durvīm. Viņš runās lēni un mierīgi. Bērns, tādejādi, sapratīs savu kļūdu un centīsies vairāk tā nedarīt.

Šajā pārī, vienmēr,  ir balanss. Cilvēki ne tikai mīl viens otru, bet arī cenšas darīt visu savu bērnu labā.  Viņu bērni ir audzinātas un izglītotas personības, kuriem vecāki ir  ideāli cilvēki.

Marija + Aleksandrs

Aleksandrs un Marija ir  paši labākie vecāki. Viņi dievina savu bērnu un cenšas darīt visu, lai viņam nekā netrūktu. Visatļautība nespēlē ar viņu ļaunus jokus, tieši otrādi, bērns ciena savus vecākus un pie jebkuras iespējas izrāda savu mīlestību.

Lasi vēl: Necenties pārlieku izdabāt radiniekiem. Viņi izmantos tavu labo sirdi un beigās vēl apsūdzēs visos pasaules grēkos

Šajā pārī visas vecāku darbības tiek apspriestas laicīgi un tikai pēc tam,  izvirzītas kopējai apspriešanai. Ja bērnu kaut kas neapmierina, viņi cenšas atrast citu veidu problēmas atrisināšanai.

Ja Marijai  vēl gadās uzkliegt, tad Aleksandru bērni saprot jau pēc acu skatiena. Viņš  nekliedzot liks bērnam sadzirdēt  to, kas nepieciešams.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru