Vīrieši vienbalsīgi: ”sieviešu dienai” ir jātiek iznīcinātai. Tas vairs nav normāli!

Vīrietis, viņa jūtas un viņa trauki

Sveikas, dārgās dāmas! Šodien es jums pastāstīšu, kāpēc 8.martu, šos jaukos pavasara un sievišķības svētkus, vajadzētu “nobraukt” ar 40 tonnu smagu sociālo pārmaiņu kravas automašīnu. Un to, kāpēc tieši jums pašām vajadzētu vadīt šo transportlīdzekli.

Atvainojiet, piedāvāšu īsu stāstu par sevi

Es ienīstu trauku mazgāšanu. Šī vienkāršā lieta mani neiedomājami kaitina.Veicot visus pārējos mājsaimniecības darbus, es gūstu gandarījumu – dodoties uz veikalu, laisameklētu visu nepieciešamo brokastīm, pusdienām un vakariņām. Kā jebkurš inženierijas uzdevums, interesanti ir kaut ko salabot, bet mājokļa ģenerāltīrīšana ir gluži kā meditācija īpašā ritmā. Bet trauku mazgāšana satracina mani līdz ārprātam.

Kurš kuram cilvēks

“Sieviete arī ir cilvēks.” Visa šā joka sāls ir tāds, ka tas ir briesmīgs: pavisam nesen tā netika uzskatīts, un sievietēm un vīriešiem bija jāpierāda, ka tā ir taisnība. Cīņa noritēja grūti, tai ir savas varones, un gadā ir viena diena, kas jebkurai sievietei un vīrietim atgādina, ka iepriekš viss bija savādāk (šī diena ir 8.marts, ja kas).

Kā, sakiet man, izrādījās, ka šī skaistā un svinīgā diena pārtapa par pilnīgu pretstatu sākotnējai iecerei? Feministes ir niknas, viņām tam ir miljons iemeslu. Vismaz viens no tiem ir absolūti likumīgs: šo svētku tēls pēc padomjukultūrā rada klusas šausmas.

Sievietes tiek apsveiktas ar to, ka viņas ir sievišķīgas, viņām lūdz palikt tikpat glītām, dāmas saņemziedus vai pat vēl PSRS laikā iecienīto piena šokolādi “Aļonka”, kas tikai un vienīgi traumē cilvēku uz mūžu.Es mīlu sievietes, jo esmu vīrietis. “Sievišķīgi” ir skaisti un estētiski, un vēl viens miljons ir absolūti pelnīti epiteti. Bet sievišķība neaprobežojas tikai ar sievišķību. Tāda ir visa jēga.

Un es, vīrietis, boršča cienītājs un mājsaimnieču mīļotājs, saku jums – ja godīgi, mēs jūs mīlēsim, pat tad, ja jūs pārtrauksit gatavot savu metafizisko boršču. Liecieties mierā! Turklāt jūs tik un tā nespēsiet pagatavot to garšīgāk, nekā to dara mana mamma.

Es nevēlos, lai jūs mazgātu manus traukus. Es gribu redzēt sev blakus līdzvērtīgu partneri. Jūs taču esat cilvēki, sasodīts!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru