Trīs zodiaka zīmes, kurām liktenis sagatavojis sarežģītu dzīves ceļu

Žēl gan, ka tā! 

Vēzis

Lielākā daļa problēmu Vēzim rodas viņu pārmērīgās jūtības dēļ, kuras rezultātā rodas viņu neizlēmība. Vēži ļoti ilgi un kārtīgi apdomā savus lēmumus un rīcību. Tas ir tāpēc, ka viņi negrib nevienu apkrāpt vai aizvainot.

Tieši šī ieraduma dēļ Vēži bieži palaiž garām savu laimīgo iespēju un lieki tērē laiku nevajadzīgās lietās.  Reizēm viņiem pietrūkst ātra risinājuma ārkārtas situācijās. Dēļ tā, ka Vēži bieži šaubās, viņi nereti uzrauga apkārtējos. Protams, tas  sagādā viņiem papildus šķēršļus un problēmas. Zvaigznes iesaka Vēžiem būt apņēmīgākiem.

Skorpions

Skorpioni dzīvo pēc saviem principiem, kurus viņi uzskata par vienīgo ticību. Bet, ja Kādam nepatīk viņu pozīcija, tad , lai arī ko tas neprasītu, viņi mēģinās pārliecināt oponentu.

Diemžēl, tas atņem daudz spēka un enerģijas. Turklāt, šāda uzvedība ,dažkārt, pārāk aizrauj Skorpionus, kas noved pie viņu ienaidnieku un nelabvēļu loka paplašināšanos.

Protams, ka tas rada sarežģītību viņu dzīvē. Zvaigznes iesaka Skorpioniem pacensties abstrahēties no pārējiem un mazāk iesaistīties konfliktos. Tad arī dzīvot kļūs vieglāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru