Trīs zodiaka zīmes, kuras noteikti salauzīs jums sirdi! Viņi ir īsti blēži

Lūk, arī viņi – īsti sirdslauži! 

Lai arī viņi saka, ka mīlestība ir akla un mēs neizvēlamies, kurš un kā iemīlēsies.  Tiem, kas tic astroloģijai, būtu jāņem vērā sava partnera zodiaka zīme – vismaz, lai zinātu, ko gaidīt un no kā jāuzmanās.

Īpaša uzmanība jāpievērš, ja tas attiecas uz vienu no šīm trim zodiaka zīmēm:

Svari

Sakarā ar neizlēmību un pārmērīgo vēlmi atstāt labu iespaidu uz visiem apkārtējiem, Svari ir ārkārtīgi pakļauti flirtam.

Viņi ir ļoti kaislīgi, bet tajā pašā laikā atrodas mākoņos, sapņojot par mūžīgu mīlestību, kas iemiesos visas viņu fantāzijas. Tāpēc viņi bieži izjūt nelielu neapmierinātību ar savu pašreizējo partneri, kas apvienojumā ar faktu, ka viņi viegli pērk glaimo, var izraisīt ārkārtīgi nepatīkamus rezultātus.

Lasi vēl: Veca čigāniete man iemācīja cept daudz reizes garšīgākas kotletes par parastajām

Auns

Šī zodiaka uguns zīme ir pazīstama ar aizrautību un rūdījumu. Auns ir pazīstams kā kaislīgs mīļotājs, kuriem attiecību seksuālā puse ir ļoti svarīga.

Viņiem nav viegli, pietiekami apmesties, lai apprecētos ar kādu – laulība viņiem šķiet sava veida brīvprātīgs cietums. Viņi viegli krāpj savus partnerus, paskaidrojot, ka viņu libido it kā “prasa” viņiem,un viņi meklē jaunas attiecības, pat ja tas sāp mīļajiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru