Trīs zodiaka zīmes, kuras pēdējā maija nedēļā var gaidīt satriecošas likteņa dāvanas

Mēs visi gaidām no likteņa labvēlīgumu. Daudzi iegūst dāvanas tikai par to, ka ir piedzimuši šajā pasaulē zem laimīgās zvaigznes.

Kādam nākas smagi strādāt, un tikai pēc kāda laika Visums viņus pamana un dāvina neaizmirstamas dāvanas. Likteņa dāvana nav tas, kas tiek katram.

Bet tas, kā mēs izmantoja šo iespēju, atkarīgs no mums pašiem. Astrologi pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm jāgaida satriecošas dāvanas no veiksmes fortūnas maija otrajā pusē.

Strēlnieks

Strēlnieks jau kopš gada sākuma daudz laika velta darbam. Fortūna to ir pamanījusi. Pēdējā pavasara mēnesī tā dāvinās Strēlniekam patīkamus pārsteigumus.

Strēlnieki var sakārtot attiecības ar mīļotajiem cilvēkiem pašā negaidītākajā veidā. Visdrīzāk tuvs cilvēks spers pirmo soli. Neatgrūd viņu.

Arī darba lietas sāks nokārtoties. Tajā palīdzēs cilvēks, ar kuru Strēlnieks ļoti sen gribēja sadarboties. Maija otrajā pusē viņš pats izrādīts interesi. Bet jāturpina censties. Dāvanas tāpat vien netiek dāvinātas! Zvaigznes redz visu, katrs saņems atalgojumu pēc nopelniem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs sāks ātri un kvalitatīvi risināt jautājumus, kuri jau sen “karājas gaisā”. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem veiksies. Bet viņiem jāpārstāj uztvert likteņa privilēģijas kā ikdienišķas lietas. Veiksme var beigties. Ūdensvīriem ir vērts vairāk padomāt par savu rīcību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru