Tumšādaina meitene ar okeāna zilām acīm divas reizes kļuva par māti. Viņas bērni izskatās fenomenāli

Risikata dzima Nigērijas rietumos. Kad vecāki pirmo reizi redzēja savu tumšādaino meitu ar spilgti zilām acīm, viņi uztraucās par viņas veselību, bet mazulis bija pilnīgi vesels.

Kopš bērnības Risikata ir bijusi uzmanības centrā neparastā izskata dēļ. Zilo acu skaistums piesaistīja daudzus puišus, taču viņas izvēles krita uz Abdulu Oma-Dad. Risikata apprecējās ar Abdulu 22 gadu vecumā. Viņa ļoti cerēja, ka viņu bērni iegūs viņas acu krāsu.

Laulātajiem ilgu laiku neizdevās radīt bērnus. Tāpēc ziņas par Risikatas grūtniecību kļuva par vispatīkamāko un negaidītāko paziņojumu visiem radiniekiem.

Deviņus mēnešus vēlāk piedzima meitene. Vecāki ar ieinteresētību ieskatījās viņas acīs un saprata, ka mātes īpatnība tiek nodota mazulim. Arī viņa skatījās uz pasauli ar koši zilām acīm.

Tomēr pastiprināta draugu un kaimiņu uzmanība meitai nepatika Abdulam. Viņš mēģināja pasargāt mazuli no nevēlamiem skatieniem, taču to skaits, kuri vēlējās brīnīties par viņas skaistumu, tikai pieauga.

Lasi arī: Izvēlies pušķīti, kurš tev liekas vislabākais un saņem svarīgu vēstījumu tuvākajai nedēļai

Rezultātā meitene kļuva par vietējo slavenību, un Risikata un Abduls domāja par citu bērnu. Bet šoreiz viņi priekšroku dotu normālai acu krāsai, nevis kā mātei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un redzētu bērnu FOTO 

COMMENTS

Pievienot komentāru