Unikāli līdzekļi locītavu ārstēšanai, lai šīs sāpes vairāk neatgrieztos

Piektā recepte

Tāpat tikt galā ar sāpēm locītavās var pie sāpīgajām vietām pieliekot māllēpju lapas (vasarā), jauno diždadžu lapas (pavasarī) un balto kāpostu lapas (ziemā). Aptuvenais ārstēšanas ilgums ir no piecām līdz septiņām dienām.

Sestā recepte

Lai sagatavotu šo tautas līdzekli pret locītavu sāpēm, jums jāņem vienādā daudzumā rācenis, mārrutki, redīsi un visas sastāvdaļas jāsarīvē uz smalkas rīves. Sajauciet visas sastāvdaļas kopā un pārvietojiet stikla traukā turpmākai uzglabāšanai. Gatavo masu uz nakti uzklājiet uz sāpīgās vietas. Ārstēšanas ilgums ir no divām līdz piecām nedēļām.

Lai pastiprinātu efektu, ieteicams tūlīt pēc maisījuma uzklāšanas sasildītu locītavu ar siltu šalli vai citu materiālu.

Lasi vēl: Ko aizliegts darīt 31. decembrī, lai jaunais gads būtu laimīgs visās dzīves nozarēs un neveiksmes nesekotu pa pēdām

Septītā recepte

Paņemiet jaunu egļu zarus un aplejiet tos ar verdošu ūdeni, pēc tam ļaujiet maisījumam  nostāvēties apmēram divdesmit minūtes siltā vietā (jūs varat ietīt trauku ar maisījumu).

Ierīvējiet sagatavoto līdzekli sāpīgajās vietās. Ārstēšanas ilgums: veiciet procedūru reizi piecās līdz septiņās dienās. Turklāt jūs varat izmantot šo rīku, lai sagatavotu siltas kāju vannas.

Avots:

daybook

COMMENTS

Pievienot komentāru