Unikāli līdzekļi locītavu ārstēšanai, lai šīs sāpes vairāk neatgrieztos

Pirmā recepte

Lai sagatavotu šo recepti pret locītavu sāpēm, jums uz nakti jāiemērc vienu tējkaroti želatīna granulu pusglāzē auksta attīrīta ūdens. No rīta iegūtajā masā jāpievieno viena tējkarote svaiga šķidra medus.Pēc tam maisījumu aplej ar vārītu siltu ūdeni, visu maisījumu rūpīgi samaisa līdz gludai, viendabīgai masai un lieto pirms ēšanas.

Viena ārstēšanas kursa ilgums: desmit dienas, pēc kura jums vajadzētu veikt 10 dienu pārtraukumu un tad turpināt ārstēšanu no jauna. Lai pilnībā atbrīvotos no šīs kaites, var paiet no trim līdz četriem mēnešiem, jo locītavu atjaunošana ir atkarīga no ķermeņa individuālajām īpašībām.

Otrā recepte

Paņemiet apmēram puskilogramu balto redīsu un aplejiet ar vienu litru attīrīta ūdens. Tad pievienojiet vienu tējkaroti galda sāls un uz desmit līdz divdesmit piecām minūtēm lieciet uz lēnas uguns. Atdzesēts buljons jāfiltrē un jālieto pusi glāzes pirms gulētiešanas. Arī tūskas un locītavu sāpju gadījumos ūdens vietā var izmantot novārījumu.

Trešā recepte                       

Locītavu sāpju un iekaisuma gadījumā ieteicama arī šāda populāra recepte: paņemiet četras karotes linsēklu un aplejiet ar vienu litru attīrītu ūdens. Vāra šo maisījumu desmit līdz piecpadsmit minūtes uz lēnas uguns, pēc tam ietin trauku siltā dvielī un atstāj siltā vietā četrdesmit – piecdesmit minūtes. Gatavo produktu lieto pa simts gramiem sešas līdz astoņas reizes dienā.

Ceturtā recepte

Lai pagatavotu nākamo tautas līdzekli, ir nepieciešams apliet divas ēdamkarotes (ar kaudzi) žāvētu āboliņa ziedu ar vienu glāzi verdoša attīrīta ūdens, pēc tam maisījumu ievietot ūdens vannā un karsē piecpadsmit minūtes.

Šādā veidā pagatavotajam buljonam pievienojiet ēdamkaroti parafīnu un visu masu atšķaida ar karstu ūdeni (jums jāpievieno pietiekami daudz ūdens, lai maisījums būtu pietiekamsvannas vai losjonu sagatavošanai). Viena ārstēšanas kursa ilgums: vismaz piecas līdz septiņas dienas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru